Ko pojačaš nov hi-fi se nobenga črička ne sliš več ... sploh.Ma qrac, jaz ne bi vzel. Pač naj je tovarniško ali pa naj ni...
Meni je dilema že to, da bi aftermarket dal boljše zvočnike not, ker se bo ziher po razmetavanju in sestavljanju vrat pojavil kakšen čriček pa škripanje. In to je nekaj kar mi najeda na polno.
Hvala jajcam smo že v tem delu življenja, ko nas to ne ovira večGretje sedežev ti segreva jajca, kar povzroča neplodnost.
Saj na fordu imam res tako zanič zvočnike, da resno razmišljam v tej smeri, da naredim nek basic upgrade.Ko pojačaš nov hi-fi se nobenga črička ne sliš več ... sploh.
Jaz imam 2019 corollo, vendar Executive izvedba z Navi. Oboje (z in brez navigacije) se je dalo nadgraditi na servisu za nekaj deset eur. Android auto lahko potrdim, da dela bp, nisem pa probaval Apple Car play. Če boš brskal skozi vseh 300+ strani te teme boš našel podrobnosti glede teh nadgradenj.hvala za vse odgovore, v bistvu ste me po večini pomirili, mogoče to ni takšna slabost ... podvprašanje nr.2:
- Toyota Corolla Luna 2019, ima Apple Car Play ali ne? vem, da v štartu ni imela, je morda preko updateov softwareja dobila podporo ali pač, žal ne?
- vidim, da ima radio FM/AM/DAB sprejemnik - ni pri nas DAB+? ker DAB imam že v Focusu, pa pri nas pač ne dela ...
nisem še ...Kje, kakšno in za koliko pa si vzel Corollo?
Ha, sicer ima Prius precej večji ET, kar pomeni da feltna bolj notr pride, samo delno kompenziraš ker je ožja. 99% bo šlo. Preveri sam še kak gume maš za Corrolo da novš lih 225 tlaču na 7J (bo mal balon)še eno blesavo vprašanje:
imam še en set 17" platišč s Priusa (žena preferira tiste, ki sem jih imel za zimske komplete, ker so črni in ji je avto tak lepši, sej prav dosti ji ne morem oporekat ) skratka - Prius 17" na Corollo 17", to gre ali ne?
gledam na wheel size spletni strani, pa piše takole:
Corolla: 7.5Jx17 ET40 38 - 42
Prius: 7Jx17 ET50 48 - 52
Ok sicer to pomeni, da tudi Toyota&Co vedno ve to