mislim, da karavan sploh ne obstana v nehibridni obliki, ampak, ja, hibrid.A je vsaj hibrid?
mislim, da karavan sploh ne obstana v nehibridni obliki, ampak, ja, hibrid.A je vsaj hibrid?
Toyota BTC. 121.000 km. cena pa primerna.Kje si vzel? Km? Cena?
izmeril danes, 140 po števcu se ne more odločit med 136 in 137 ... 16 col. zanimivo, tako blizu še noben avto ni bil ... Honda Civic je švicala za 8 (130 na števcu realno 122; Prius isto, Focus pa 140 je realno bil 135 ...)Moja Corolla 1.8 laže točno 5 km/h. Pri 135 je dejansko po gps 130 km/h. 53 km/h je dejansko 50km/h itd.
Je ja. Od leta 2021 dalje, če se ne motim.ampak, a ni DAB serijski?
bom kar preveril pri Toyoti, pa je ...V starejših mislim da je bil od Sol opreme dalje, ampak nisem prepričan, zdi se mi da so v začetku ta radio vsako leto nekaj sprmeinjali.
DAB je bil pri C-HR istega letnika (vsaj pri bolj osnovnih modelih) za doplačilo, okrog 110 €.ampak, a ni DAB serijski? ze Focus bi ga moral met, pa ga ni imel, zdaj se Corolla … ni mi usojen …
jaz se tudi pocasi navajam na carplay, minus je edino, da je pac na kablu in mam nek predsodek, da mi bo baterijo na telefonu zjebal …Jaz v glavnem itak poslušam podcaste prek carplayja, redko karkoli na radiu (FM).
sej ma Apple tud načeloma neko podobno zadevo, samo vseeno ...Na Androidu imaš opcijo, da ti pri 85% neha filat.
jaz se tudi pocasi navajam na carplay, minus je edino, da je pac na kablu in mam nek predsodek, da mi bo baterijo na telefonu zjebal …
kar se tice DAB-a, sem precej iskal in bral, kako je z DAB radiem v paketih opreme, pa je res veliko postov na temo slabega delovanja DAB radia, samo sem mislil, da je to samo v UK oz., da so skozi razne update zadevo resili …
Hvala za namig. Sem za hec vzel verzijo za carplay, da vidim, kako to delaTega imam in dela fenomenalno
predvsem je bil problem pri Corollah in CHR-jih ...Jaz v Priusu 2017 skozi poslušam DAB. Ni nobenih problemov. Signala zelo redko zmanjka.