Predvidevam, da telefonov ne puščate doma ves čas in gredo z vami v avto? Government ima vse podatke, brez skrbi. Sam rabijo jih (še) ne, avto je še najmanjši problem.In posledično the government.
Predvidevam, da telefonov ne puščate doma ves čas in gredo z vami v avto? Government ima vse podatke, brez skrbi. Sam rabijo jih (še) ne, avto je še najmanjši problem.In posledično the government.
E call sistem bazira na 2G tehnologiji. Ala old scool pager. Verjamem da zacetne bipat samo v primeru poskodbe avtomobila v okvirjih katere je sprogramiral proizvajalec vozila.If you buy a new model of car, approved for manufacture after 31 March 2018, it must have the 112-based eCall system installed.
Torej vsi novejši avti imajo vgrajeno potencilano sledenje preko SIM, ni to neka lastnost Toyote.
Saj to tudi lahko de facto izklopiš v nastavitvah.Za ostala vozila ne vem, kako imajo to narejeno "potencialno". Ampak jaz lahko svoji Toyoti de facto sledim; in če lahko jaz lahko tudi drugi.
Ja saj, to je bil moj point, mogoče sem narobe napisal kot odgovor komentarju o government. Ljudje se sekirajo o sledenju avtov, zraven pa nosijo vsepovsod telefon in po možnosti še vse objavljajo, kje so, kaj delajo itd. Podatko o nas je vsepovsod dovolj, veliko jih celo prostovoljno damo, tako da lokacija enga avta pač ne more bit prav velik problem.Government nima nič podatkov. Jih pa lahko zahteva na podlagi ustrezne sodne odredbe.
Največ podatkov imajo razni Fejstbuki, TikToki in podobni. Aplikacija v ozadju še vedno žvižga lokacijske podatke in jih pumpa domov k Cukiju in Čangu.
Ampak če to izklopim za sebe, ali potem to izklopim tudi za vse ostale ali še vedno deluje v ozadju?Saj to tudi lahko de facto izklopiš v nastavitvah.
Seveda, napisal sem, da je to novo zame. Škoda ker nam nisi že prej delil tega znanja. A je morda še kaj, kar ne vemo vsi ostali?NekdoK to ni nič novega... spremljam lokacijo vozila že od leta 2019.
jaz sem kar presenecen, kaj vse nudi … kaj pa je bilo se pred prenovo?Se mi zdi da so po posodobitvi neki raz*ebal tole aplikacijo in odvezli featurje od prej. Vsaj pri mojem avtu je tako. Kar neki skratka.