Vsak lahko vedno kupi avto tudi v Nemčiji, a jih večina rajši kupi doma v Sloveniji. Ravno gledam cene tam in so tudi tam praktično od 20.000 evrov in naprej.Cene rabljenih padajo, poglej cene na mobile.de, tam je bolj realna slika.
Ja ampak to še ne pomeni, da je zaradi tega moja štiri leta stara z 80k prevoženimi vredna skoraj toliko kot sem dal za njo. Jaz bi rekel nekje od oka, da je realna vrednost nekje med 16 in 17k.A niso te hibridne Corolle podražili za 10k, zdaj se začnejo nekje pri 30k?
Toyota ima 10 let garancije na cel avto. Zato so pa dragi servisi.Jaz če sploh, začnem prodajat šele naslednje leto najhitreje; toliko da ima avto še vedno 1 leto garancije in 5 na baterije. Do takrat bi pa dejansko cena morala že bolj pasti.
Ampak ne več kot 150000 km ali??Toyota ima 10 let garancije na cel avto. Zato so pa dragi servisi.
Garancije ima 3 leta. 10 let ali 185000 je jamstva.Toyota ima 10 let garancije na cel avto.
Ja, pa tudi zelo veliko je krito pod to garancijo.Teh 10 let so dali ven kakšno leto, dve nazaj. Seveda je pogoj redno servisiranje na pooblaščencu.