Moja je bila nekaj cajta za to zagreta, pa jo čedalje bolj mineva. čedalje bolj se nagiba, da bi nekaj takega vzela
www.Avto.net
www.avto.net
tako je, ker še takrat sem gledal cenike, mislim da okol junija, pa kolegu posredoval, in je imel v ozjem izobru ko je gledal avte do 25 kilo.2020 en teden pred prvim korona valom mi je v Novem mestu naračunal takratko 1.8 sol z dodatnimi zadnjimi senzorji, koritom v kuferanu, pa še nekimi zadevami, bele barve 22.200 EUR
500€ (kolikor je cena s popustom) več sem dal za Executive TS z 2.0 mopedom - MY22.Toyota Corolla 1.8 Style Hybrid, letnik:2023,0 EUR :: Avtonet ::
Toyota Corolla 1.8 Style Hybrid, letnik:2023,0 EUR :: www.Avto.net ::www.avto.net
Ampak to je res bolano. Kolikor gledam na hitro je tole stara sol oprema s črno streho in parking senzorji. Sol je pa leta 2019 stal 22570 eur.
Aleluja! Pusti jo lepo pozdravitMoja je bila nekaj cajta za to zagreta, pa jo čedalje bolj mineva. čedalje bolj se nagiba, da bi nekaj takega vzela
www.Avto.net
www.avto.net
Mal sem net obrnu. Dejansko kar je blo včasih najdražje, je danes najcenejše. Recimo že omenjena mazda Cx 30 za 25k. Pa mal sem hondo pogledal, ki je bila vedno draga. Civic 1.0 z vsem kar rabiš slabih 21 jurjev. Cenej kot polo. Jazz hibrid, prostorno enak recimo kot takratka korola ali še celo več placa ima za nekje 22 z solidno opremo. HRV hibrid 28 jurjev z vsem, kar je nekako 5 jurjev cenej kot CHR. Pomoje honda ni tako slaba opcija. vedno so veljali za dobre avtomobile. Pred kratkim si je sodelavec recimo kio ceed karavan omislil 1.0 za slabih 26. Tak da je honda kr OK.
To si dobro kupil, če mene vprašaš. Pa še kvaliteta je boljša kot kakšna škoda ali vw...Jaz sem tudi prečesal vse živo in nič našel. To kar sem želel imeti (Golf Variant ali Karoq) ni za dobiti. Če bi naročil, pa vprašanje kdaj bi dobil, če sploh letos. Prioriteta pa je bila bolje opremljeni bencinar avtomatik.
Potem sem gledal in šel na testno vožnjo tudi z novo Hondo H-RV in sem bil kar razočaran glede same vožnje, hrupnosti med vožnjo in e-CVT. Toyotin CVT ga prekosi kot za šalo.
Preizkusil sem tudi novega Nissan Qashqai-a. Vse super, lepo se pelje, CVT dela vredu, ampak je predrag, plus imajo oderuške obresti za lizing, tako da je odpadel.
Na koncu sem se odločil za CX-30, saj se za trenutne razmere še da zares zelo ugodno dobiti. Pa še koliko toliko so na zalogi, kar je meni bil velik plus. Zato sem tudi kupil G150/AT/Plus/Style in dobil zraven še zimske gume na 16" alu platiščih. Glede vožnje in počutja za volanom, lahko rečem, da je super in sem zelo zadovoljen. Edino kar se tiče nekaterih funkcionalnih in praktičnih rešitev, pa ni tako izpopolnjena kot recimo Škoda ali VW, kar pa hitro pozabim, ko se vsedem za volan in se zapeljem.
Zate posebna ponudba, ki jo ne moreš zavrnit, 72 k€ plus doplačilo za barvo in pripravo vozila.Cx-60, kolk bo to cena? phev? 60k€
No tega si pa jaz kot bivši lastnik M3 ne bi upal tako na glas zagotavljati. Res pa je, da sem mogoče imel samo smolo......Tudi jaz sem prepričan, da si izbral mnogo bolje kot karkoli iz vag koncerna. Te mazde so vrhunsko izdelane in počutje v njih je odlično. Če nebi takrat, ko sem kupoval bilo na voljo samo podhranjenega 120 hp atmosferca bi se najverjetneje tudi jaz odločil za Mazdo 3....