Ja, drži, samo jebiga. Če crkne crkne. Bom pa res vleko klical...S takimi forami se ni za hecati niti za 1. april.
Ja, drži, samo jebiga. Če crkne crkne. Bom pa res vleko klical...S takimi forami se ni za hecati niti za 1. april.
tako je, marsikakšnega toyotaša je lahko kap, za brezvzeze.S takimi forami se ni za hecati niti za 1. april.
Kolko spraviš v tank? Mene tudi moti majhen tank - naredim cca. 620 km, tankam pa max 36 litrov... Po specifikacijah ima avto 43 litrov, lučka pa se mi prižge nekje ko porabim 33, 34 litrov...Pri meni vsake mesec pride kakšen dan ko naredim v istem dnevu 600-700km. Pa moram 2x tankat... prvič preden grem na pot pa drugič ko sem nazaj, da ni prazen.
Kolko spraviš v tank? Mene tudi moti majhen tank - naredim cca. 620 km, tankam pa max 36 litrov... Po specifikacijah ima avto 43 litrov, lučka pa se mi prižge nekje ko porabim 33, 34 litrov...
Se pravi prečne palice 70€ + kovček 200€ = 270€. Verjetno je kovček narejen iz cenejših materialov, ampak za 2x na leto bo verjetno zadoščal. Ima sicer 16kg in nosilnost 75kg.Kolk pa te je prišel komplet?
Jaz sem vzel Thule Force XT L black aeroskin - 450L.
Podobno ja.Kolko spraviš v tank? Mene tudi moti majhen tank - naredim cca. 620 km, tankam pa max 36 litrov... Po specifikacijah ima avto 43 litrov, lučka pa se mi prižge nekje ko porabim 33, 34 litrov...
Saj ni spet tako majhen, 42 L, pa poraba 5-6L/100... je kar nekaj dometa. Bolj je problem to, da je rezerva 10L pred koncem tanka...a je kakšen poseben tehničen razlog, da je tako majhen tank? mislim zarad baterije pa te fore?
Ko sem montiral palice sem bil prelen in nisem dodal tistega traku, ki ga moraš dati v utor na spodnji strani. Ko sem se vozil je bilo seveda zelo glasno. Potem sem dodal še kovček in vsi zvoki so izginiliG3 kovček že več let zlorabljam na več avtih, pa razen, da sem moral vmes enkrat popravljat tiste "škarje", ki ga držijo odprtega, je "neuničljiv".
Šumijo pa palice precej bolj kot kovček, oz. je lahko velika razlika v zvoku, če ga šibaš par cm naprej-nazaj.
Če mene vprašaš bi lahko dali večjega, so pa najbrž lovili kakšne emisijske standarde pa so dali manj. Ker po tovarniški porabi bi naj imel domet v okvirih večine vozil na trgu. Saj a ni ista fora z MB C klaso, ki ima v osnovi samo 35 litrski rezervoar (ali tu okrog nekje) in potem lahko doplačaš za večjega.a je kakšen poseben tehničen razlog, da je tako majhen tank? mislim zarad baterije pa te fore?
Če mene vprašaš bi lahko dali večjega, so pa najbrž lovili kakšne emisijske standarde pa so dali manj. Ker po tovarniški porabi bi naj imel domet v okvirih večine vozil na trgu. Saj a ni ista fora z MB C klaso, ki ima v osnovi samo 35 litrski rezervoar (ali tu okrog nekje) in potem lahko doplačaš za večjega.