mali kesl je agenda, da te navadij na električarja z dometom do 300km.
Ne ni, ker je hibrid
A Corolla hibrid ni normalen avto?
Jaz običajno vozim vedno do lučke preden grem ponovno tankat (ampak tudi ne takoj, recimo da naredim potem še kakšnih 30-50 km). Edina izjema je morda, ko vem da grem na daljšo pot in hočem tankati še na zadnjem Petrolu v Sloveniji pred mejo.A ti voziš dokler ti avto ne crkne?
tako je, postanki po nepotrebnem so odveč... je pa to razvajenost ne pa zares praktičen problemTudi normalni avti imajo zdaj manjše tanke?!? Tega pa nisem vedel. Ja to je pa zoprno. Vsak dodaten postanek mi je povsem odveč.
Dokaj brezvezna izjava Jaz ga imam za AC vožnjo, službeno pa vozim Octavio diesel Pa ne zamenjamSaj to smo že ugotovili oz. se strinjali, da ta avto pač ni primarno za AC vožnje (ker ima premajhen tank in se na AC obnaša pač kot bencinar). Za ta namen je potem še vedno najboljša rešitev dizelaš.
No jaNima smisla, ker dizelaš potem res manj porabi in ga rabiš manjkrat tankat.
Je pa res, da če drži, da imajo tudi dizelaši zdaj premajhen tank, pol spet nismo nič naredil
s 40l tankom? kakšna vožnja pa je potem to?No ja
So manjši tanki, ampak cca 850 km pa še vedno gre.
Fajn bi bilo če bi prebral kaj piše. Med drugim tudi to, da sem računal s 33 litri...Matematika 1. 780 km je dosega pri porabi 5,5l/100km
50 litrov ima Golf 7 , stari golf 6 variant je imel večs 40l tankom? kakšna vožnja pa je potem to?
ok, razen, če gre za športno vožnjo z mazdo mx-5...
ja samo tle je bilo govora o mini tankih tam okrog 40l50 litrov ima Golf 7 , stari golf 6 variant je imel več