Ja, ampak da bi se pa sedež premikal tako kot obljubljajo, pa ni sans. Moj passat je bil na servisu en teden in so pošiljali maile gor in dol in probali sto in eno stvar, pa je še vedno podobno. Servis pravi, da nima ideje, jaz pa nimam volje, da napišem eno dolgo pismo uvozniku. Sem pa uspel spariti telefon tako, da lahko sedaj odklenem vrata in se odpeljem brez pravega ključa. So pa mojstri, za to potrebujem starejši Samsung telefon, npr. S7, s katerim sem generial mobilni ključ in ga poslal na drug račun weconnect, kjer sem pa prijavil samsung s10e. Novi samsungi lahko samo sprejemajo ključe, ne morejo pa jih generirati in mi ni jasno, zakaj je to mogoče samo na 5 let ali starejših (verjetno zato, ker so vse skupaj preselili v Grčijo in tam očitno uporabljajo predpotopne telefone)...Ampak sedaj to dela, kar je občasno celo uporabno, ker se lahko odpeljem v trgovino brez ključa.Webasto, luči, stekla, zaklepanje... to gre pri vagu. Je pa treba obisk servisa za "overovitev".
Realno pa bmk za vse to in za spremljanje porabe in podatkov o vožnji. Par mesecev je bilo zanimivo potem sem pa pozabil.
p.s. A ima kdo ta velik radio v vw, tisti brez gumbov (discovery pro 2 ali ka je je že)? Meni se naključno sesuje vsakih nekaj dni, včasih enkrat na dan, včasih je dva tedna mir. Pa strese ga ali predvajanje preko bt ali pa zgolj poslušanje radia ...
Jernej