Na tesli ti menda povejo, kako priti do 12V accuja, po prvi katastrofi si pa podaljšek za filanje v prihodnje moraš potegniti sam...Kako v motornem prostoru ni opcije za kleme? Kaj pa piše v navodilih za uporabo?
Nije žvaka za seljakaNo torej. Auris hibrid, crknu "da bog da".
Ta "jajca" ko crkne 12V accu nimajo šanse, da bi avto normalno spravil v pogon. Akumulator je v gepeku, centralno ne dela, spredaj v motornem prostoru ni opcije za kleme, torej ti preostane zgolj odpiranje na roke vseh vrat (že vejo, zakaj to omogočajo na vsakih vratih posebej), podiranje zicev, plazenje v prtlažnik ter nekako se dokopat do akumulatorja, če sploh imaš tako dolge kable...
No sej kakšen audi q7 ali pa x5 tudi ne vžeta na porivanje ali kleme za 20 euraha, hibridarji so zdaj vsi tekli brat navodila, človek, ki pa enkrat in edinkrat dobi avto v roke, pa še takrat mu guzne, je pa seljak
Normalen človek bi, preden gre nekaj osirat na splet in se blamirat, vsaj pogooglal, kaj se da uredit v tem primeru.aha, hibridarji so zdaj vsi tekli brat navodila, človek, ki pa enkrat in edinkrat dobi avto v roke, pa še takrat mu guzne, je pa seljak
Normalen človek bi, preden gre nekaj osirat na splet in se blamirat, vsaj pogooglal, kaj se da uredit v tem primeru.
Tako da…
Da smo si na jasnem. Ti nisi kritiziral akuja, ampak tole:Zanimivo, kako si me profiliral. Res, vrhunsko, vsa čast ti...
Avto ni moj, je služben, pri roki ni bilo ne telefona ne nič, da bi preveril, kaj šele navodila. Ampak, imel že kar nekaj avtov v roki, pa da bi bilo to med varovalkami nebi pomislil v 100 letih.
Pri vseh svojih avtih npr. še nikoli nisem odprl škatle z varovalkami v motornem prostoru, nikoli ni bilo potrebe.
Blamirat? Ker sem pokritiziral avto, ki ni vžgal? Ker je šel akumulator pri švoh 3 leta starem avtu? Eh, ko bi ti vedu, kake kritike letijo šele na druge.
Da smo si na jasnem. Ti nisi kritiziral akuja, ampak tole:
Ta "jajca" ko crkne 12V accu nimajo šanse, da bi avto normalno spravil v pogon.
Kar je žal čista laž. Sicer ti pa čestitam, da si brez telefona. No, za tole spisat si očitno prišel do njega. Lool.
Drugače je pa vsaj ena dobra stvar iz tega prišla: naučil si se nekaj novega.