Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
In tako tudi bo - v petek, soboto in nedeljo ponoči bo -10.
Kaj bo mel AMZS dela z VW-ji
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Da se nisva kje srečalaCitat:
Uporabnik iverson pravi:
Včeraj sem teku na Kališče. Dolga švic majca, čez kolesarski dres, rokavice, zadaj pa spravljen brezrokavnik in buff za spust v dolino. Če nebi blo vetra, bi blo pa že idealno.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Čist sta huda. Prava moška.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a je dons padal sneg?
a bo jutri?
no, tok o napovedi. včerjašnji
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
-10, ponekod pa še manj bo komot. Tisto pod -20 so pa le prebliski modelov
Ja rly. In dejansko je tako tudi bilo. Razen nekaterih izjem je bil min temperatura po večine države okoli -15. Nekaj jih je ta res prilezlo pod -20, kar pa je bolj kot ne srečno naklučje. V večini primerov modeli za teden v naprej kar opazno falijo temperaturo. Sej itak so jo, kazalo je tudi do -35Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
O rly?
S čim že?Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Lep selfpwned ste si naredili.Brihte!
Citat:
-30 nikoli in nikdar, vsaj ne iz +16 na -30, -10 še ti kupim, več pa ne
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tudi jaz msilim da kaj več kot -10 ne bo.pa še to bo bolj tako tako zjutraj pred zoro
.
.
.
.
.
Zevs strikes again
Še za en dan naprej niso sposobni napovedat pravilno. Kaj šele za en teden naprej. Do takrat se bodo ensembli že 100x spremenili. Če kažejo razni modeli -30 za en teden naprej niti malo ne verjamem, če bi ti to kazali za 2 dni naprej je to 10% verjetno. Na forum zevs pa tak raje ne grem brati, ko bo ziher pri -30 stopinjah napovedan dež . Ker takšne ko pa tam streljajo zadnje čase, pa res niso več za nikamor. Ti modeli kažejo samo ohladitev, a oni že kar o snegu sanjajo. Ki ga še sigurno ta teden nebo. Po mojem bo največ ob kakšni ohladitvi okoli -15 stopinj, ker pogojev za -30 v nobenem primeru ni.
.
.
.
.
.