Toplo se oblecite. Naslednji vikend -30

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
In tako tudi bo - v petek, soboto in nedeljo ponoči bo -10.

Kaj bo mel AMZS dela z VW-ji
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Včeraj sem teku na Kališče. Dolga švic majca, čez kolesarski dres, rokavice, zadaj pa spravljen brezrokavnik in buff za spust v dolino. Če nebi blo vetra, bi blo pa že idealno.
Da se nisva kje srečala
grims-1.gif

Čeprav tekača nisem nobenega srečal. 6 ur sem hodil po tem mrazu, če pa to ne prebudi ...
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Raje to, kot pa da copatarim po kič Dunaju.
tongue-1.gif

Kuhano vino potem zvečer še toliko bolj sede.
cheer.gif

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Čist sta huda. Prava moška.
hysterical-1.gif

Taka da marsikatera čebela za nama pogleda
evil.gif
.
Ne vem, kdaj si šel gor? Jaz sem ob 10 šele startal in nato šel dvakrat gor, enkrat teku, nato pa na spustu srečal kolega pa sm še z njemu eno izi varianto vžgal.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A ne, jaz sem bil ob 10ih že blizu Hudičevega boršta (štartal pa s Preddvora). Po tem se je lušno šele začelo.
zmaga.gif

Saj bi tudi ynosa zanimalo, ne vidiš vsak dan mini snežne tornade, bi hitro pozabil na mocartkugle
grin1.gif

(strela jasna za napačno pritisnjene knofe na fotoaparatu
jezen.gif
)

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Na žalost že začenjata Atlantik in Afrika s svojim napadom. Za nekaj časa je zime konec
bonk.gif

7jg-images.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Pri nas na meji med Primorsko in Notranjsko je bil minimum današnje temperature -9,6 stopinj C nekaj čez eno uro zjutraj. Ob sedmih zjutraj je bilo že samo -1,6 stopinje.
Me je v principu začudilo, da je bilo v Ljubljani uro kasneje še vedno -7. Bo pa očitno kmalu segrelo celotno Slovenijo.

Ogo

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
-10, ponekod pa še manj bo komot. Tisto pod -20 so pa le prebliski modelov
evil.gif

O rly?
grims-1.gif
Ja rly. In dejansko je tako tudi bilo. Razen nekaterih izjem je bil min temperatura po večine države okoli -15. Nekaj jih je ta res prilezlo pod -20, kar pa je bolj kot ne srečno naklučje. V večini primerov modeli za teden v naprej kar opazno falijo temperaturo. Sej itak so jo, kazalo je tudi do -35
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Prebliski?

Navedene so bile max oz. v tem primeru min. temperature. In -30 se je zeeeelo približalo. Nekdo rabi podatke za max temp., boli njega če je povprečeje v državi bilo -15, njemu, ki neke stvari ni pripravil na mraz -30, je pri -25 nekaj crknilo.
Zihr bi se ta tip sedaj kregal po forumih nad nesposobnimi vremenarji, ki samo temp. okoli domovanja Jest5 navajajo.
tongue-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tole so izjave parih uporabnikov. Nekateri so izjavljali po občutku, nekateri pa svojo superiornost celo argumentirali.
Se kje med njimi najdeš?

Citat:

-30 nikoli in nikdar, vsaj ne iz +16 na -30, -10 še ti kupim, več pa ne
.
.
.
.

In tako tudi bo - v petek, soboto in nedeljo ponoči bo -10.

.
.
.
.
.
tudi jaz msilim da kaj več kot -10 ne bo.pa še to bo bolj tako tako zjutraj pred zoro
.
.
.
.
.

Zevs strikes again
Še za en dan naprej niso sposobni napovedat pravilno. Kaj šele za en teden naprej. Do takrat se bodo ensembli že 100x spremenili. Če kažejo razni modeli -30 za en teden naprej niti malo ne verjamem, če bi ti to kazali za 2 dni naprej je to 10% verjetno. Na forum zevs pa tak raje ne grem brati, ko bo ziher pri -30 stopinjah napovedan dež . Ker takšne ko pa tam streljajo zadnje čase, pa res niso več za nikamor. Ti modeli kažejo samo ohladitev, a oni že kar o snegu sanjajo. Ki ga še sigurno ta teden nebo. Po mojem bo največ ob kakšni ohladitvi okoli -15 stopinj, ker pogojev za -30 v nobenem primeru ni.

.
.
.
.
.

-10, ponekod pa še manj bo komot. Tisto pod -20 so pa le prebliski modelov