Top Gear je nazaj!

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
2200051-2015-03-2620.30.56.jpg

Eno je Top Gear magazine, drugo pa Top Gear show. Ni nujno, da so vsebine povezane...no, v večini niso povezane. Malo tistega, kar je v reviji, je tudi v showu.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.445
2.171
113
Škoda ker ne bo več oddaje. Sem jo vedno z veseljem pogledal, bi rekel da je bila ena boljših oddaj na TV.

Vendar, če se je človek začel obnašat kot kralj in žalit/pretepat sodelavce okrog sebe je bil čas da ga dajo na čevelj.
Tukaj se pa moram strinjat z direktorjem BBC-ja ki je komentiral, da takega obnašanja ne morejo tolerirati.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Mogoče pa bo voditeljski trio kje drugje nadaljeval oddajo. Konec koncev so oni bili oddaja in ne BBC in ne ime "top gear". Lahko naredijo oddajo "brez zavod" po našem brandu, pa bo enako uspešna, tako da ne se bat...zaenkrat je vse odvisno od njihove volje in denarja drugih hiš
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tu pa tam sem videl par oddaj.

Albanija, dom ostarelih UK, vedno se je delal norca in to najbolj tale clarkson, precej neokusno.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Zanimiva mi je odločitev vseh vpletenih.
Sam bi bolj pričakoval, da bo Clarkson iz levga žepa potegnil kak miljonček za odškodnino, pa se vse skupaj pomete pod preprogo.

Če ne bodo preveč preponosni, bi stopli vsi trije skup in nardil lastno oddajo z lastno produkcijo. Dnarja imajo dost za začetek. Prodal bi jo pa tud še predno bi končal snemanje:)

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Očitno gre vse skupaj po poti Two and a half man
wink-1.gif
Kako leto bodo še vztrajali z nekim voditeljskim nadomestkom, nato pa končali vseskupaj.

Top gear nikoli več nebo TOP GEAR, sicer se je zadnja leta že malo izrodil, saj je razen nekaj odličnih prebliskov nivo oddaje za moje pojme padal.

LP, M.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
Očitno gre vse skupaj po poti Two and a half man
wink-1.gif
Kako leto bodo še vztrajali z nekim voditeljskim nadomestkom, nato pa končali vseskupaj.

Top gear nikoli več nebo TOP GEAR, sicer se je zadnja leta že malo izrodil, saj je razen nekaj odličnih prebliskov nivo oddaje za moje pojme padal.

LP, M.

Bodo pri nas prevzeli in bomo dobili FOP GEAR

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Albanija, dom ostarelih UK, vedno se je delal norca in to najbolj tale clarkson, precej neokusno.
Ljudje so to preprosto "kupili". To so hoteli imeti, on je to vedel in to jim je dal. Profesionalec pač.
Verjetno bi tudi ta pretep bil ok, če bi ga snemali. Tako pa ni bil uporaben.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Ne glede na to kakšne komentarje je imel, je potrebno vedeti, da prispevki niso v živo ampak so posneti vnaprej in bi jih lahko producenti in odgovorni brez problema cenzurirali.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Clarkson je car, pravtako May in Hammond, tko da BBC nima vec kej delat s top gearom, ker je z njihovim odhodom pravkar postal beden.

Glede udarca pa....dejte no, a ste same mevze al kva?
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Oni drugi bi Clarksonu moral razbiti gobec, potem pa naj snemajo naprej in se delajo norca. To bi bila top oddaja. Top gear.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Upam, da bodo licencojemalci TG zdaj krepko tožili BBC, ker jim je zjebal biznis. TG brez te trojice ni TG.
In da bo potem zaradi tega letel direktor BBC.