Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Me zanima če bi tvoji šefi (in šefi tvoje franšize) v nedogled trpeli rasistične, šovinistične in nasilniške izpade kogarkoli, ne glede na to koliko denarja prinese (po laičnem mnenju)...
JC je žal "orangutan", kakor so ga že kolegi poimenovali... In če nekdo zagrozi, da bo naredil storno oglaševanja, ki prinese več kot oddaja/edicija, kaj misliš kakšen bo rezultat? Pravih razlogov pa ne boš izvedel nikoli, nisi dovolj visoko v prehranjevalni verigi...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Verjetno so uredniki TG komaj čakali na izpade JCja in kompanije. Bilo je "once to manny", človek si ni dal ničesar dopovedat in se je zgodilo kar se je.
Če ga ne bi odžagali po tem incidentu bi enostavno poslali v svet sporočilo "jaz sem đek, kdo mi pa kaj more"...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Me zanima če bi tvoji šefi (in šefi tvoje franšize) v nedogled trpeli rasistične, šovinistične in nasilniške izpade kogarkoli, ne glede na to koliko denarja prinese (po laičnem mnenju)...
JC je žal "orangutan", kakor so ga že kolegi poimenovali... In če nekdo zagrozi, da bo naredil storno oglaševanja, ki prinese več kot oddaja/edicija, kaj misliš kakšen bo rezultat? Pravih razlogov pa ne boš izvedel nikoli, nisi dovolj visoko v prehranjevalni verigi...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Verjetno so uredniki TG komaj čakali na izpade JCja in kompanije. Bilo je "once to manny", človek si ni dal ničesar dopovedat in se je zgodilo kar se je.
Če ga ne bi odžagali po tem incidentu bi enostavno poslali v svet sporočilo "jaz sem đek, kdo mi pa kaj more"...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Prav, so ga odžagali, imajo srečo, da niso d.d., ker bi jih ziher kak delničar tožil da so povzročili izgubo prihodkov. In prav bi bilo tako.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
zdaj se pa ze odloci ali zivis, bi zivel v komunisticnem socializmu, kot bi ti in ostala rdeca gmad rada, ali demokraciji. aha, se mi je zdelo. v bistvu se tudi v avtomobilizmu frnikulamo cisto na podlagi politicnih prepricanj.
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Prav, so ga odžagali, imajo srečo, da niso d.d., ker bi jih ziher kak delničar tožil da so povzročili izgubo prihodkov. In prav bi bilo tako.
Imaš kuro ki ti nese zlata jajca. Vsak dan eno. Ampak vsake toliko jo zagrabi kakšna muha in recimo enkrat na 14 dni zlatega jajca ne znese.
Ti bi se torej problema lotil tako da jo napodiš od hiše, ker ti je povzročala izpad dohodka.
Dejstvo je da bodo zaradi odhoda Clarksona VSI na zgubi, še najbolj pa BBC. Uni trije bojo že našli drugo tv hišo, ki bo pobrala njihova zlata jajca.