Top Gear je nazaj!

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Vsi doktorji psihologije in veliki oboževalci Frojda.

Obsojate človeka na podlagi ''rekla kazala'' informacij in si ne morete zbiti iz glave, da si lačen res full drugačen.

Dolinašentflorjanska.press

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Imaš prav.
Ampak po drugi strani, bi normalen človek sam povedal javno, kaj se je dejansko zgodilo, sploh pa, če je dejansko vse samo laž.
On bi lahko v javni kolumni (v katerem časopisu jo že ima?) mirno povedal svoje stališče na svoj kritičen in zabavljaški način. Dejansko se je pa tam bral samo užaljen bullshit o dinozavrih in izumrtju. Ne vem no. V čudno smer gre vse skupaj.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Cisto prevelika drama se dela iz tega, vsaka stvar se enkrat izpoje, konca tako ali drugace. Sicer pa tip gre proti 60, tako, da tudi, ce bodo nadaljevali, bo to se par sezon v tej zasedbi.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Niti eden ne obstaja, kaj šele tisoč. In on to ve.
En precej pameten možakar mi je enkrat rekel, da ko se imaš za nenadomestljivega, je že šel čas mimo, ko bi že moral zamenjati službo.

Kot omenjeno sam menim, da ga bodo vzeli nazaj, če bo sploh hotel it. Lahko je to res zgolj ''pogajanje'' za novo pogodbo, lahko mu je samo stopilo v glavo ali pa je bil samo nažgan. Če gre za prvo potem človek ni vreden niti pljunka, ker da zato nekomu razbiješ ustnico... Če gre pa za zadnje, bi se pa lahko že zdavnaj opravičil in posipal s pepelom.
V glavnem, če je drugo in ga bodo vzeli nazaj, mu bo jasno, da si lahko res vse privošči.
Kakorkoli slaba popotnica za naprej.
frown-1.gif
Če bi imel jajca, bi že zdavnaj v svojem članku, detaljno vse napisal kako in kaj, pa ni. Iz kakršnegakoli že razloga.

PS: Pa sem fan Top Gear-a že od zdavnaj, ampak tole presega vse mere normalnega obnašanja...

Res je, butastega dirketorja BBC in producenta bi bilo treba šutirat, da TV od daleč več ne vidita.
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
...ksz...

Kdaj lahko torej pričakujemo zadnje 3 dele Top Geara na BBCju?
grin1.gif

p.s. s tistim postom, kjer sem izjavil da je Clarkson nenadomestljiv sem ciljal na to, da brez njega Top Gear-a kot takšnega, ki ga poznamo pač ni in tega se zavedajo on in ostali na BBCju. Seveda pa to običajno škoduje egu tega pomembnega posameznika, to je seveda jasno.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Prav je da so ga nagnali.

Tisoč drugih je, ki lahko vodijo oddajo, tipu je stoplo v glavo.

Jasno.

Tud če se Jagger odloči, da gre od Stonesov, pač vzamejo Wernerja, pa gremo naprej, ane?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.977
113
lol? Starega deca zamenjajo z mlado [cenzura]čino? Še glede nečesa bo šla ta oddaja v zgodovino, največji padec gledanosti iz enega dela v drugega, in ratinga.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.717
113
nene, prva oddaja bo zelo gledana, ker bo vsakega zanimalo, potem pa seveda strmo navzdol verjetno. Clarkson se meni z Netflixom.

Resškoda, da niso znali izpeljati teh dveh oddaj, pa potem zaključit, kot normalni ljudje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.977
113
hah...

A zanimive so tudi neuradne informacije, da bi oddajo Top Gear vseeno peljali naprej, le da bi Clarksonove čevlje obul voditelj na Radio2 in avtomobilski navdušenec Chris Evans. No, oddajo bi moral v tem primeru voditi sam, saj brez Clarksona ni Hammonda in ne Mayja.

Uber polom.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
Plot twist - vse to je zaigrano zgolj zato, da ne bo treba Porscheju, Ferrariju in McLarnu treba tekmovati s svojimi najnovejšimi stroji drug proti drugemu v dirki stoletja
grims-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Resškoda, da niso znali izpeljati teh dveh oddaj, pa potem zaključit, kot normalni ljudje.

Treh. Če se ne motim so ostale še tri in ja, tudi sam sem pričakoval, da se bodo pogovorili kot ljudje, speljali sezono do konca ter nato zaključili s sodelovanjem.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
ksz....psi lajajo, karavana gre dalje.

Pač sunili so ga v rit. Who cares! Prišel bo drugi in zadeva bo špilala naprej.

Komur je do oddaje jo bo gledal, komur ne pač ne.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.977
113
haha, če bo to laufalo naprej tako uspešno, kot je do sedaj, sem jaz picikl.

Clarkson and two stooges grejo na drugo hišo, nardijo oddajo, in bo v trenutku bolj uspešna, kot tale na BBC.

Treba je razumeti, da oddaja ni uspešna zaradi oddaje same, ampak zaradi voditeljev.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Chris Evans že ne...

Če bi pa Harrisa poklical bi pa sigurno gledal TG, čeprav je bolj za odkritega Stig-a kot pa JC replacement.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Ali pa oddaje tudi ne bo več. Nič hudega.
Kak športnik tudi neha na vrhu popularnosti. Čez eno leto se ga spomnijo samo še poznavalci.