Top Gear je nazaj!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.977
113
Upam, da bodo šli, vsi trije, na kako drugo hišo..ker te oddaje ki jih imata onadva še poleg, so čisti polom.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.772
548
113
42
povsod malo
Valda da bodo šli drugam a ti za milijon plače bi rekel ne; ne grem sem zvest BBCju? Posebno sedaj ko se jim je iztekla pogodba.

Ni mi pa jasno zakaj so ukinili zadnji dve epizodi? Saj ko se je Hamster razkantu in ga nekaj časa ni bilo sta normalno vodila naprej...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Folk bi kar nekej spreminjal Clarksona in nacin vodenja oddaje.....pa pejte sami bols narest, al pa pac ne glejte in ne komentirejte, ce ne razumete.
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.719
113
fer bi bilo,l da bi speljali sezono, ampak očitno brez egotripanja na obeh straneh, ne gre. Tako da. Človeška neumnost in otročja trma ter navidezni ponos so spet zmagali.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Kdo bi si mislil, da bo TG tako končal.
confused-1.gif

Po moje je to kazen, ker so Finalgear zaprli.
evil.gif

Sicer pa se čudim, da se bo BBC tako zlahka odrekel kokoši, ki nosi zlata jajca. Bi vsaj to sezono speljali do konca, pa četudi brez JCja. Za naslednjo sezono bo pa dovolj časa, da razmislijo kako in kaj.

A je že kakšna preverjena informacija kaj točno se je zgodilo?

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
@mtl : dejstva (do sedaj znana) so naslednja

1. bili so na snemanju.
2. po konačnem snemanju naj bi jih helikopter zapeljal do hotela kjer so imeli rezrvirano večerjo
Namesto tega so se tam nacejali , helikopter je čakal 2-3 ure da so končali.
3. Kuhar v hotelu jih je čakal dve ure, potem je odšel. V hotel so prišli ob 21.30. Clarkskon je popizdil, pol ure se je drl na producenta (ker mu je lahko zagotovil samo juho in pa narezek) , potem ga je še usekal.
4. Clarkson je incident sam prijavil šefom.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.811
113
40
MB
a ga je dejansko mahnil? ker to niso nikjer povedali direkt
smile-1.gif
kakorkoli, tudi če grejo drugam, top gear je verjetno brand od bbcja ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.719
113
Kolikor sem bral, se že menijo na channel4 za oddahjo full throttle...al je to samo kak spin?

V glavnem pocarji eni in drugi. Prišo bi sem na toplo pico :D S helikopterjem, ali pa kar reaktivcem.

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
ja, dejansko ga je mahnil in dejansko so ga šival ..

Ja, brand ( in format) je kupljen - vendar glede na odziv fanov je vprašljiva vrednost brez te trojice. Dodatno dejstvo je da bi se ta teden morali pogovarjati o podaljšanju pogodbe, ki se izteče konec meseca. Tale incident dejansko Clarksonu bolj koristi kot BBC-ju.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Treba je pa tudi vedeti da je BBC nacionalna "neprofitna" televizija, ki ji je bolj v interesu kvaliteten program kot pa tedenske pritožbe na vseh ravneh.

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
TG je del BBC Worldwide, ki je komercialna organizacija. Z dobičkom BBC Worldwide pa se financira delovanje BBC-ja, ki je neprofiten. Torej je TG financiral BBC.

Glede udarca pa je vse še vedno 'allegedly', konec tedna bodo podali izjavo, kaj bo s TG.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.719
113
ena še bo odpadla, potem pa ko bo preiskava zaključena, pa se bodo odločili kako pa kaj. To je uradno

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Če mene vprašaš, je blo to s strani Clarksona namerno. Kaj pa je dejansko razlog, ve pa samo on pa tist, k mu bo zdej dal novo službo
grims-1.gif

Jest grem stavit, da mu je dokurčilo vse skupaj. Predvsem koncept oddaje zadnje čase in mešanje dreka s strani producentov. Jasno, da so vsi trije imeli besedo zraven, kaj/kdo/kje/s kom se snema, samo preveč je bilo totalno blesavih in popolnoma negledljivih delov.

Sploh pa, BBC se kurči glih tko, k da bi banka vzela v službo roparja, bol bi se pa pizdli da krade!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.719
113
glej ko bereš, 12 ur snemanja, helikopter, mrzla hrana ob 21:30 in take fore, je jasno da mora bit en tepen, ker je vse skup fakdup.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Glede na vso situacijo (snema se TOP GEAR, ne neko študentsko bicikl oddajo, kako je Pony kolo nartaboljše, plačat mišlen zvezdica kuharju da celo noč tam dela pri vsem tem buđetu tut ni problem), bi mogl bit vse izi-pizi....

tko pa majo zdej drek (ne Jeremy, ampak BBC
evil.gif
)