Top Gear je nazaj!

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Zanimivo, že od štarta je bilo planirano, da gredo zajebavat domačine glede Falklandov.

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Glede na to, kako se sicer iz vsega in vsakega norca delajo, so za to tablico sigurno vedeli kaj lahko pomeni predno so šli dol. Še posebej, ko vzameš v ozir njihovo kulturo kupovanja tablic in iskanja pomena pri vsaki kombinaciji številk in črk.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik bisnen pravi:
Glede na to, kako se sicer iz vsega in vsakega norca delajo, so za to tablico sigurno vedeli kaj lahko pomeni predno so šli dol. Še posebej, ko vzameš v ozir njihovo kulturo kupovanja tablic in iskanja pomena pri vsaki kombinaciji številk in črk.

Tablica je bila na avtu od prej (se da preverit in sem, taka je od začetka na avtu).
Argentici (tisti tam dol) so pač zarukana goveda.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Škoda ker ni bilo pravega zaključka k drgače zabavnemu specialu. Kake 5 minut o avtih na koncu bi sedl....

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Končno sem si ogledal zadevo. Hm... Naj bi bil tribute to V8, bilo pa je več ali manj zgolj uničevanje klasik, ki so bile ob začetku v na pogled solidnem stanju. O avtomobilih pa skoraj nič. Razen par dobrih posnetkov narave, ni bilo nič pametnega.
Da niti ne začnem o koncu: ekipa je kar nadrsala, potem se pa oni trije prikažejo junake.
Tako da, sam sem bil zelo razočaran, en slabših specijalov, upam da bodo redni deli boljši. Heh, pa mi je čudno to, ker sem kar fan Top Geara.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Tist s tablco so zihr prej vedl, ce ne druzga so nalasc tist avto kupil, ki je mel tako tablco. Drgac pa ja....brezveze po mocvirjih pa gozdu pa plazi po skalah razfukavat avtomobile....kr neki.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Ker o tem toliko pišete sem si še sama pogledala, no je fantje doma so že pogledali.
Je zanimivo da že v prvem kadru pokaže na tablico potem še ene 100x + tablico tistega rečega lotusa.
Sama bi rekla da so našli poršeja s temi tablicami in potem naredili celotno zgodbo okoli v8 in patagonije, je pa stvar ušla izpod nadzora, + da so tisti trije odšli in pustili ekipo na milost in nemilost domačinov je pa prav grdo, če so si že spomnili provocirat bi lahko tudi do konca bili zraven.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Najbolj hecno pri vse zadevi je, kako se kaže, kako gredo sami itd. Potem pa vedno zadaj nekak ekipa 30+ ljudi, 10 terencev in tovornjakov
smile-1.gif
S tako ekipo lahko gre vsak na Luno, :D No sej tega niti več ne skrivajo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni tudi ni bil niti malo všeč ta del, kar neko lazenje med grmovje, vse kar je bilo zanimivega je bil Lotus, ki je normalno vozil po močvirju (boljše gume?)
grin1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ja eni so zgleda mislili da še snemajo sami:) Kaj pa je bilo s tablico? A se da na siolu gledati kje nove dele? Na BBC entertaiment se vrtijo stari deli...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Tist s tablco so zihr prej vedl, ce ne druzga so nalasc tist avto kupil, ki je mel tako tablco. Drgac pa ja....brezveze po mocvirjih pa gozdu pa plazi po skalah razfukavat avtomobile....kr neki.

Si si pogledal intervju ?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Si si pogledal intervju ?
Brez veze, sam sem tudi mnenja, da so namerno izbrali ta avtomobil zaradi tablice. Če bi samo tablico zamenjali, bi bila zadeva preveč direktno vidna. Poleg tega, bi lahko tablico tudi zamenjali (James je rekel, da kao zakaj bi pa se ubadali s ponovno registracijo, bi bilo preveč dela: loool, ekipa par deset ljudi in je bil problem to naredit?). In tam se je izgovarjal, da na tablico noben ni pomislil dokler ni prišlo do sranja. Khm, ne vem no, vem da niso butasti in to so samo izgovori.
Pa je vse skupaj malo preseglo zajeb... Potem so se pa vlekli ven. Je pa po drugi strani tudi to, da so pa Argentinci morda pretiravali z odzivom. Lahko bi enostavno tablici potrgali z avtomobila in jih pustili na miru. Kamenje metat v vozeče avtomobile zaradi tega, je pa vseeno preveč. Lahko bi jih samo z jajci fajn zbombardirali.