Top Gear je nazaj!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Očitno se da, če je James to na radiu povedal.
Oz. tudi v samem specialu je omenil, da so imeli ''rešitev'' za to, ko bi prišli v končno mesto. Kakorkoli po moje jim je zadeva ušla iz rok in so se hoteli norčevati iz Argentincev, pa je potem zagustilo.
Mi pa po drugi strani ni jasno, kaj so argentinski policisti delali. Če lahko predsedniške konvoje speljejo mimo z veliko hitrostjo, bi lahko tudi njih, saj bi ja lahko ocenili, da se je hec končal.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Si si pogledal intervju ?
Brez veze, sam sem tudi mnenja, da so namerno izbrali ta avtomobil zaradi tablice. Če bi samo tablico zamenjali, bi bila zadeva preveč direktno vidna. Poleg tega, bi lahko tablico tudi zamenjali (James je rekel, da kao zakaj bi pa se ubadali s ponovno registracijo, bi bilo preveč dela: loool, ekipa par deset ljudi in je bil problem to naredit?). In tam se je izgovarjal, da na tablico noben ni pomislil dokler ni prišlo do sranja. Khm, ne vem no, vem da niso butasti in to so samo izgovori.
Pa je vse skupaj malo preseglo zajeb... Potem so se pa vlekli ven. Je pa po drugi strani tudi to, da so pa Argentinci morda pretiravali z odzivom. Lahko bi enostavno tablici potrgali z avtomobila in jih pustili na miru. Kamenje metat v vozeče avtomobile zaradi tega, je pa vseeno preveč. Lahko bi jih samo z jajci fajn zbombardirali.

Na tablico so bili opozorjeni kmalu zatem ko so prišli v Argentino, tako da dvomim da so pred tem vedeli. Kolikor mi je znano oni samo rečejo da hočejo imet tak in tak avto, vidijo pa ga šele pozneje.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Na tablico so bili opozorjeni kmalu zatem ko so prišli v Argentino, tako da dvomim da so pred tem vedeli. Kolikor mi je znano oni samo rečejo da hočejo imet tak in tak avto, vidijo pa ga šele pozneje.
Meni ni znano kako to delajo, ampak kot rečeno, sam sem mnenja, da je bilo to namerno narejeno. Kdorkoli že to izbira na TopGear-u ni neumen. Če pa jim je to ušlo in so res izvedeli šele v Argentini: lahko bi reagirali takrat, pa ne sedaj ven vleč kako. Vse se da uredit.

Se pač strinjamo, da se ne strinjamo.
zmaga.gif

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Po napovedih sodeč ne bo glih čista klasika, bodo neke nove avte s polno elektronike preganjali po prahu v Avstraliji, pa lotili se bodo delanja rešilcev pa še kaj....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Očitno se da, če je James to na radiu povedal.
Oz. tudi v samem specialu je omenil, da so imeli ''rešitev'' za to, ko bi prišli v končno mesto. Kakorkoli po moje jim je zadeva ušla iz rok in so se hoteli norčevati iz Argentincev, pa je potem zagustilo.
Mi pa po drugi strani ni jasno, kaj so argentinski policisti delali. Če lahko predsedniške konvoje speljejo mimo z veliko hitrostjo, bi lahko tudi njih, saj bi ja lahko ocenili, da se je hec končal.

Ja imeli so ilegalno rešitev, tablice dol in random tablice gor, brez preregistracije.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Nekaj podobnega so se sli v usa special z avti za 1000$. Takrat so sli zaje.bavat rednecke v Alabano in so enako bezali in bili kamenjani ter nahitro brisali popisane avte.
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.722
113
Itak, pubci niso več najstniki ko te fukne, z mopeda/konja, pa greš dalje kot da se nič ni zgodilo.

Dejstvno je tudi, da zdaj pač hočejo malo v celofan zavit. Direktno priznanje, da so hoteli naredit pizdarijo, se v UK ne konča dobro oziroma ima lahko velike posledice na oddajo in na posameznike, ki ustvarjajo oddajo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.897
113
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
A ste porajtal da zmerm v teh božicnih specialih zmerm neki "zgodi" 1x jih je may fasu v puščavi z vrvjo, zdej s konja...

Glej, TopGear je show, ni to neka poljubnoznanstvena oddaja. In če hočeš dober šou, moraš naredit nekaj zanimivega, komičnega, adrenalinskega. In to je TopGear. Meni so se do zdaj vsi speciali zdeli zelo dobri, od Antarktike, Indije, RoadTripa itd... Vsak po svoje zanimiv.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.931
396
83
May se pa res zmer neki poškoduje xD K so šli u jeruzalem al kam že, ga je tut dobr po kamnih razmetal, k so avto vn vlekl.

Glede tablc, pa vem da so ble tut ene slike k je mel Clarkson back up tablce u nekem avtu. Se pa ne spomnem točn kva je pisal, neki BELL ali podobno.