Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Brez veze, sam sem tudi mnenja, da so namerno izbrali ta avtomobil zaradi tablice. Če bi samo tablico zamenjali, bi bila zadeva preveč direktno vidna. Poleg tega, bi lahko tablico tudi zamenjali (James je rekel, da kao zakaj bi pa se ubadali s ponovno registracijo, bi bilo preveč dela: loool, ekipa par deset ljudi in je bil problem to naredit?). In tam se je izgovarjal, da na tablico noben ni pomislil dokler ni prišlo do sranja. Khm, ne vem no, vem da niso butasti in to so samo izgovori.Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Si si pogledal intervju ?
Pa je vse skupaj malo preseglo zajeb... Potem so se pa vlekli ven. Je pa po drugi strani tudi to, da so pa Argentinci morda pretiravali z odzivom. Lahko bi enostavno tablici potrgali z avtomobila in jih pustili na miru. Kamenje metat v vozeče avtomobile zaradi tega, je pa vseeno preveč. Lahko bi jih samo z jajci fajn zbombardirali.
Meni ni znano kako to delajo, ampak kot rečeno, sam sem mnenja, da je bilo to namerno narejeno. Kdorkoli že to izbira na TopGear-u ni neumen. Če pa jim je to ušlo in so res izvedeli šele v Argentini: lahko bi reagirali takrat, pa ne sedaj ven vleč kako. Vse se da uredit.Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Na tablico so bili opozorjeni kmalu zatem ko so prišli v Argentino, tako da dvomim da so pred tem vedeli. Kolikor mi je znano oni samo rečejo da hočejo imet tak in tak avto, vidijo pa ga šele pozneje.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Očitno se da, če je James to na radiu povedal.
Oz. tudi v samem specialu je omenil, da so imeli ''rešitev'' za to, ko bi prišli v končno mesto. Kakorkoli po moje jim je zadeva ušla iz rok in so se hoteli norčevati iz Argentincev, pa je potem zagustilo.
Mi pa po drugi strani ni jasno, kaj so argentinski policisti delali. Če lahko predsedniške konvoje speljejo mimo z veliko hitrostjo, bi lahko tudi njih, saj bi ja lahko ocenili, da se je hec končal.
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
A ste porajtal da zmerm v teh božicnih specialih zmerm neki "zgodi" 1x jih je may fasu v puščavi z vrvjo, zdej s konja...
Zgoba je itak zrežirana, ampak kamenjanje ekipe in padec s konja dvomim, da so bili zrežirani.Citat:
Uporabnik afroC pravi:
In vi dejansko verjamete da vse te stvari niso zrežirane?