Top Gear je nazaj!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.897
113
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
In vi dejansko verjamete da vse te stvari niso zrežirane?
hysterical-1.gif

Bi si upal trdit, da je bil tudi padec s konja zrežiran, le posledice verjetno niso take predvideli. Seveda pri vsem tem lahko, da se je James May pri vsem pretvarjal. Kako pa naj vemo gledalci kaka so bila njegova rebra. Sicer pa kot sem napisal, to je show in vsi šovi so zrežirani. Je pa dober show in meni je všeč.

Nazadnje urejeno:

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Tista scena v ameriki s kamenjanjem je bila zrezirana. Linka se mi ne da iskat, našel nekje na finalgear.com.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Tudi bentley, morda sicer ne rumen... Edini VW, ki bi ga imel!
evil.gif

Zakaj je bil GT-R na drag racu tako počasen (pa ne z mesta)? Captain Slow´s fault? Na papirju imata 2,9 vs. 4,5s do 100 v prid datsuna.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ja na koncu so mel pa hitrost 230+. Tam se pozna tud mal prostornina pa drugačna prestavna razmerja

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Tu je zadeva ravno obratna: https://www.youtube.com/watch?v=3qXYjBxnteA

In to za 1/3 cene, kaj šele ko prideta do prvega ovinka.... Za slabih 200k USD razlike pri nisanu verjetno dobiš še kakšnih 2000 PS.
evil.gif

Seveda pa je ciljni kupec obeh avtov povsem različen, zato avta sploh nista primerljiva. GT-R je v RL večino časa na track dayih, bentley pa v monaških in podobnih marinah.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Nissan je avto za mlade v zrelih letih ga noben ne bo zamenju za m6 ali bentleya tk da se pr nemcih ne sekirajo kj velik ppmoje za taksne izjave kajti smrkavci itak nimajo kesa za tak avto tisti ki ga pa ima pa po vsej verjetnosti ve da z gtrjem ih nebos mladih bejb lovil pa jih vozu na fensy vecerje pa pac ker pa ni to avto taksnega kova

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
KSZ
Mah, brez veze, vsi trije so za en drek ---- reče povprečen Alterjevec in se usede v 7 let starega VAG-ovca z magičnimi 150.000 km na števcu.
evil.gif

Kar ok oddaja, pogrešal sem njuuuuuuuz.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Tudi bentley, malce nadpovprečen VW ima lahko 150.000 na števcu. Po vsej verjetno so dejansko realni.

http://suchen.mobile.de/auto-i...PORT&noec=1

Itak se ga predela na plin, olje iz leclerca, filter olja, več vzdrževanja pa ne potrebuje. Če se prižge kakšna lučka za napako, jo z VAG-COM testerjem ugasneš, ti bi pa gotovo lahko korigiral porabo, da bi BC stalno kazal 5,9 l/100 km. Ko so zavore na koncu, ga pač prodaš, oziroma voziš bolj pazljivo in ga pohodiš le še na prazni AC.
grims-1.gif

edit: zakaj bi sploh kupoval novega tdi passata, če pa dobiš za isti denar dobro ravno utečenega bentleya? Zakaj bi se zadovoljil z napol-premijskim vozilom? Sosedovi bi zagotovo obmolknili, ko bi to pripeljal na dvorišče.

Nazadnje urejeno: