Top Gear je nazaj!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.723
113
sej v bistvu vidim da to nič novega, ker je že obstajal vojaški 6x6, zdaj ga je edino amg dobil v roke.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si

Sicer pa se v začetku junija začne nova sezona Top Gear USA.
cheer.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
US S05E01 pa sploh ni švoh.

Challenger Drag Pak vs. Mustang Cobra Jet oz. 9 sekund z avtom, ki se ga da preprosto kupit. Američani se že znajo it....

I

Izbrisan uporabnik #488

Edino pravilno, da so jih kamenjali.

Oddaja je sramota za avtomobilizem sicer, delajo se norca iz vsega na dokaj primitiven način.

Pa mislijo, da so smešni.

Oziroma oddaja itak nima nobene veze z avtomobilizmom, ampak gre za angleško zabavo, za njihov bedni humor.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Če ljudje nimajo smisla za humor, naj pač ne gledajo oddaje.
Kamenjajo pa bebci, nič boljši od Talibanov in podobnih.

Tablica pa je, kakršna pač je. Začne se s H, torej je iz leta 1991 in pri njih tablica vedno potuje z avtom ob menjavi lastnikov. In te so na avtu že več kot 20 let:
Vehicle details

Vehicle make PORSCHE
Date of first registration 30 May 1991
Year of manufacture 1991
Cylinder capacity (cc) 4957cc
CO₂Emissions Not available
Fuel type PETROL
Export marker No
Vehicle status Tax not due

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Predvsem naj anglezi ne izzivajo, ker imajo res podn smisel za humor. Zajebavanje iz vsega in vseh. Potem se cudijo, ce komu prekipi. In zal oddaja nima nobene veze z avtmobilzmom vec. Clovek, ki zasluzi 17mio eur letno se zajebava iz vseh, ki si ne morejo privosciti manj kot M5, temu jaz recem, da je lahko s tujim kurcem po koprivah opletat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Za take je še kamna škoda. To je humor za nizek iq, na nivoju metalca kamna.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Predvsem naj anglezi ne izzivajo, ker imajo res podn smisel za humor. Zajebavanje iz vsega in vseh. Potem se cudijo, ce komu prekipi. In zal oddaja nima nobene veze z avtmobilzmom vec. Clovek, ki zasluzi 17mio eur letno se zajebava iz vseh, ki si ne morejo privosciti manj kot M5, temu jaz recem, da je lahko s tujim kurcem po koprivah opletat.

Problem je to, da res premalo zaslužimo. Se pač norčujejo iz navadnih ljudi in navadnih avtomobilov, ki so milo rečeno res podn od podna napram raznim ferrarijem, bugattijem, rolls roycem, ......

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

Humor pač vsak razume po svoje. Ampak glede na to, da gre za eno najbolj gledanih oddaj na svetu, očitno njihov humor ni tako slab. In če ljudje oddaje ne bi marali (in njegovih knjig ipd.) tudi ne bi toliko zalsužil. Zelo preprosto.
In kaj manjka zajebavanju iz vsega in vseh? Zakaj bi morale obstajat nedotakljive izjeme?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

Problem je to, da res premalo zaslužimo. Se pač norčujejo iz navadnih ljudi in navadnih avtomobilov, ki so milo rečeno res podn od podna napram raznim ferrarijem, bugattijem, rolls roycem, ......

Da o tem, da se norčujejo tudi iz zelo dragih avtov in iz lastnih (tudi zelo dragih napak), ne govorimo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
No meni je top gear vecinoma kul (ceprav zadnje sezone kvaliteta pada). Hvala alterju, da sem izvedel, da imam nizek IQ, ker so mi pac vsec.
cheer.gif