tolmačenje desnih pogledov

I

Izbrisan uporabnik #9334

Lej, Softi, vem, ker imam izkušnje. Vsak bosanc se bo pri nas potrudil se čim hitreje asimilirat, tudi po slovensko klopotat. Srb se ne bo nikoli. Si da prej štirioglato luknjo skozi koleno zvrtat.

Nikar ne vztrajaj, ker to je resnica. Srb hoče vladati, na kakeršen koli način. Tista njihova : "Govori srpski, da te razume ceo svet", še kako drži.

Pa jih imam mnogo raje kot lažnjive hrvate. Toda - tako je to z njimi. :zavijazocmi:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.597
113
Moja napaka. Želel sem, da navedeš vir. Če obstoja kje pri tebi.
Glede prednikov. Eni trdijo,da smo iz istega rebra, eni trdijo,da smo vsi iz afrikr, eni da smo iz vesolj.
Pa še res je. Vendar so eni prilagodljivi eni pa ne.
To velja za tiste, ki so vedno v isti sredini, kot za tiste, ki sredino zamenjajo.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: softi

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.597
113
Ne vem kaj Srbi očitajo Igorju Šoltesu? Njegovega deda, ki je naredil 'velik pokol' nad Slovenci? Naj srbi poskrbijo in plačajo za klanje po Jugoslaviji
Slovenci smo njega usterezno kaznovali. Z izvolitvijo v EU parlamet in ga kaznovali z lepimi denarci.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Če ni problemov z nakazovanjem borčevskih penzij za 2 svetovno vojno potem tudi ne bo problemov za obsodbo povojnih pobojev.

• Všeč mi je
Reactions: Oakey in Spajky

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.244
113
In do katerega kolena morajo odgovarjati za krivde prednikov? Najbrž do bitke na Kosovu. :nigladek:

Po mnenju nekaterih d3bilnih levičarjev se krivde prednikov ne moreš razbremeniti nikoli tako kot smo po mnenju nekaterih tudi vsi na istem, saj vsi izviramo iz Afrike torej smo vsi migranti :aplauz: Aja pa vsi moramo plačevati za posledice kolonizacij iz preteklih obdobij, to je tudi ena taka zgrešena, s strani nekaterih wannabe kolektivna krivda prednikov :cheer:

Edity: typo, hitro tipkanje pa to

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in? slo policija ju ni našla, bosanci so jih. te to moti?
te moti, da sta srba ubila srba, pri tem pa je pomagal musliman? multinacionalnost..denar združuje.
misliš, da je bil ostojič nedolžen kot slovenska nevesta?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
1.Koliko takih jugo poklicnih morilcev je v Sloveniji? 5 tisoč? 10 tisoč?
2. Slovenska policija povsem odpovedala in lahko takšni in drugačni ilegalci, morilci in teroristi povsem neovirano prečkajo državno mejo.
3. Da so muslimani in srbi tako zelo povezani je pa to že naravnost burleska glede na to kako so se par let nazaj klali na vso moč. Nerazumljivo.

• Všeč mi je
Reactions: Oakey

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vidiš, ko si zaslepljen

kriminalec je kriminalec, hebes vero in nacijo. v sloveniji jih je kar nekaj avtohtonih, recimo tekačevo, plut itd itd... tudi naj demokracije sveta, usa, imajo lokalcev kar nekaj.
slovenska policija je sledila eu pravilom, zapovedim iz bruslja. to si 90,91 želel in to si dobil. še huje bo. tampon zona bomo kot smo bili 200 let nazaj, ampak klenemu nacionalistu se ne da dopovedat. danes služiš zahodnim interesom in za njih boš umrl, ampak brez njih..
muslimani in srbi..maš dve razlagi..rpva je zgoraj, kriminal ne pozna vere in nacije. saj si slišal, da so med vojno v bih trgovali z orožjem na veliko med seboj. srbi hrvatom, bosancem, bosanci hrvatom, hrvati bosancem..nahebe pa kanon futer, to menda veš.
naslednja razlaga je pa spet precej evrjetna in sicer v bih živi tisoče revežev, ki so dojeli, da dodik in izetbegovici ne mečejo mark za njimi, ampak jih vlečejo od njih. in danes živijo skupaj. včeraj so se gledal čez cev, danes se temu smejijo in so srečni, da so živi. se ne sovražijo in se bojijo vojne in novih norosti. potem je pa lep del tistih, ki so distancirani in del tistih, ki sledijo tvoji tezi, tezi nacionalizma. če poči je vprašanje kako se deležo premešajo, a dejstvo je, da 30 let pozneje so vsi na slabšem, razen elit.

• Všeč mi je
Reactions: krko
I

Izbrisan uporabnik #9334

91. leta so bili tudi vsi v Bosni najboljši prijatelji in sosedje ... pa je samo en Slobo malce podpihnil, ... pa niso več bili prijatelji.

Balkan pač. Zelo malo potrebuješ za kres ukresnit :zavijazocmi: