tolmačenje desnih pogledov

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Pust to, on kar nekaj brca v temo. Je bil (začasno) odstranjen. Lahko tudi podaljšamo.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.649
113
Sam si res offtopic...vsakič znova ti uspe! No ja tud to je neke vrste talent :aplauz:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
odgovoril pa še kar nisi
Seveda sem ti odgovoril vendar preprosto nočeš videti makarovičke katera se ima za kulturnico in rajglove predstavnice multikulti v mirovnem inštitutu. Torej dve zelo ključne predstavnice levega pola multikulti zmešnjave.
Mogoče so ti dve multikulturnice všeč tukaj v slovenskem prostoru. Jih obožuješ. Ne vem. Meni ziher niso. Zakaj mi niso pa lahko razbereš iz videa in slike. Preprosti opis pa je radikalni balkanizem. Neprimerno za slovenski prostor in paradiranje s plakati po Ljubljani.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Seveda sem ti odgovoril vendar preprosto nočeš videti makarovičke katera se ima za kulturnico in rajglove predstavnice multikulti v mirovnem inštitutu. Torej dve zelo ključne predstavnice levega pola multikulti zmešnjave.
Mogoče so ti dve multikulturnice všeč tukaj v slovenskem prostoru. Jih obožuješ. Ne vem. Meni ziher niso. Zakaj mi niso pa lahko razbereš iz videa in slike. Preprosti opis pa je radikalni balkanizem. Neprimerno za slovenski prostor in paradiranje s plakati po Ljubljani.

jaz ne prepoznam žensk s tiste slike. video ne gledam, članke daljše od dveh vrstic ne berem.
berem in gledam kar mi paše, ne kar se servira v razlago tukaj. razloži ti s svojim besedam, ne mi limat pa pastat zadev.
bo šlo?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
V glavnem se mi ne ljubi ubadat s tvojim razumevanjem kako in kaj. Drugič me ne imenuj v svojih epizodah.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
je težko? nekako ne zdrži zgodba. to je problem desnih. serjete in serjete na obroke, ko pa začneš zlagat, pa to ni ne lego, ne tetris..več kot posamezni kakci ne zmorete.
Sem ti že odgovoril ampak kot sam praviš da ne gledaš in ne bereš.
Bo šlo?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
65617273.jpg

Dej endvatri , umiri se, ker nisi več zabaven. Ne objavljaj stokrat eni in istih zadev in se nasploh ne obnašaj kot v vrtcu (ima taka že dva doma), sicer bodo sledile daljše toplice. Lahko pa namesto lepljenja enih in istih povezav, kdaj kakšno zadevo pisno utemeljiš.

In ja, obnašanje Svetlane Makarovič je sramotno, podpora ki ji jo dajejo mediji pa pove veliko o njih (sam osebno ne kupujem več niti enega časopisa, niti ne gledam 24ur.co). Rtvslo se mi zdi kljub nekaterim anomalijam dovolj uravnotežena (vsaj pod trenutnim vodstvom).

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
65617273.jpg

Dej endvatri , umiri se, ker nisi več zabaven. Ne objavljaj stokrat eni in istih zadev in se nasploh ne obnašaj kot v vrtcu (ima taka že dva doma), sicer bodo sledile daljše toplice. Lahko pa namesto lepljenja enih in istih povezav, kdaj kakšno zadevo pisno utemeljiš.

In ja, obnašanje Svetlane Makarovič je sramotno, podpora ki ji jo dajejo mediji pa pove veliko o njih (sam osebno ne kupujem več niti enega časopisa, niti ne gledam 24ur.co). Rtvslo se mi zdi kljub nekaterim anomalijam dovolj uravnotežena (vsaj pod trenutnim vodstvom).
1546079444281.jpeg

• Všeč mi je
Reactions: Hipnos