I
Izbrisan uporabnik #15304
Kakšna J B?Rajglova jagababa v Ljubljani.
Kakšna J B?Rajglova jagababa v Ljubljani.
No, pa je nekaterim le kapnilo..Pust to, on kar nekaj brca v temo. Je bil (začasno) odstranjen. Lahko tudi podaljšamo.
Imaš moderatorje in "moderatorje".spet?
Ko si že ti off topic, bom še jaz.
Seveda sem ti odgovoril vendar preprosto nočeš videti makarovičke katera se ima za kulturnico in rajglove predstavnice multikulti v mirovnem inštitutu. Torej dve zelo ključne predstavnice levega pola multikulti zmešnjave.odgovoril pa še kar nisi
Rajglova je divja baba. Dobesedno. LGTB.Kakšna J B?
Seveda sem ti odgovoril vendar preprosto nočeš videti makarovičke katera se ima za kulturnico in rajglove predstavnice multikulti v mirovnem inštitutu. Torej dve zelo ključne predstavnice levega pola multikulti zmešnjave.
Mogoče so ti dve multikulturnice všeč tukaj v slovenskem prostoru. Jih obožuješ. Ne vem. Meni ziher niso. Zakaj mi niso pa lahko razbereš iz videa in slike. Preprosti opis pa je radikalni balkanizem. Neprimerno za slovenski prostor in paradiranje s plakati po Ljubljani.
V glavnem se mi ne ljubi ubadat s tvojim razumevanjem kako in kaj. Drugič me ne imenuj v svojih epizodah.
A si že spet tukaj? si kot diareja po gledanju TV Nova..ne neha.
Kameleon moderator, kje si?
Sem ti že odgovoril ampak kot sam praviš da ne gledaš in ne bereš.je težko? nekako ne zdrži zgodba. to je problem desnih. serjete in serjete na obroke, ko pa začneš zlagat, pa to ni ne lego, ne tetris..več kot posamezni kakci ne zmorete.
Dej endvatri , umiri se, ker nisi več zabaven. Ne objavljaj stokrat eni in istih zadev in se nasploh ne obnašaj kot v vrtcu (ima taka že dva doma), sicer bodo sledile daljše toplice. Lahko pa namesto lepljenja enih in istih povezav, kdaj kakšno zadevo pisno utemeljiš.
In ja, obnašanje Svetlane Makarovič je sramotno, podpora ki ji jo dajejo mediji pa pove veliko o njih (sam osebno ne kupujem več niti enega časopisa, niti ne gledam 24ur.co). Rtvslo se mi zdi kljub nekaterim anomalijam dovolj uravnotežena (vsaj pod trenutnim vodstvom).
In to je največji problem v Sloveniji. Mediji kateri ji dajejo polno podporo. Nedotakljivi mediji. Lahko delajo kar čjo in zato jih še treba prisilno plačevati. Diktatura čista.Dej endvatri
In ja, obnašanje Svetlane Makarovič je sramotno, podpora ki ji jo dajejo mediji pa pove veliko o njih.