ti si pa danes za štose..Ubistvu sem se samo prilagodil njegovemu intelektu...
...poglej sebe kako si hitro zavihal rokave v sosednji temi ko smo te proglasili za lenuha
Vse se da če se hoče
Jaz pa ne razumem, zakaj so tako proti imigrantom iz Bližnjega vzhoda, saj njihov (muslimanski) prerok Jezus izvira od tam.
Ne razumem tudi njihovega krščanskega
zavzemanja za družino itd., če je bil pa Jezus navaden pankrt, rojen kurbi, katera ni vedela, kdo je njegov oče.
Ne razumem tudi krščanskega sovraštva do Judov. Marija, Jezusova mati, katero častijo kot boginjo, je bila in je Judinja. Nikoli ni prestopila v krščansko vero.
In zakaj se danes vsi ukvarjate s stoletno zgodovino? Težave imamo zdaj, ta trenutek. Zgodovina nam ni niti malo pomembna, ker ne spremeni ničesar. Brezveze.
Gre za dokaj enostavno zadevo. vse je spilalo dokler nas srboljubi niso oktobra 1918 prodali kraljevini shs. razlage mislim, da klenemu slovencu ne rabim dajati, utemeljevati pa se manj. ker balkanec razume vedno samo svojo plat zgodbe, je intelektualno presibek.
Današnje težave niso nove, so jih imeli že naši predniki (recimo turški vpadi in druge okupacije). Zato je treba delovati preventivno, sicer so naši predniki umrli zaman.
Marija takrat tudi ni vedela, da je brezmadežna, so pa to pogruntali stoletja pozneje.Jezus je bil Jud, muslimanov itak takrat še ni bilo.
Poreklo ni pomembno, imaš tudi kup nasprotnih primerov, ko nekdo iz ugledne in bogate družine postane kriminalec ali še huje.
Judje so ubili Jezusa.
Krščanstva takrat še ni bilo, vsaj ne v znani obliki in s seznami članov
Zakaj ni?sam demokracije kot je bila od 18, potem pa od 45 dalje svet še ni videl. ni pa to debata te teme.
Yuga se bi razpadla v vsakem primeru, "milom ili silom". Na žalost se je z preveliko "silo".Kaj te zanima? To da je večina muslimanov neprilagojena? To je resnica, dokler so pod 5%so tiho, prijatelji.., ko pa je več, ti bodo slej ko prej sovražniki. Pa ne glejmo bosanske muslimane. Oni so še nekako evropski in kulturni pa še tam postajajo vse večji extremisti. Poglej v tujini, tam še dandanes niso turkinje, pakistanke.. asimilirane oziroma, imajo doma šeriat. Ne mešaj 2 svetovno in tiste vojne po letu 91. Dejstva so, da so bili v devetdesetih največji krivci Srbi, saj so zaradi apetita do tuje zemlje začeli vojno in klali. Ker so bosanski Srbi pusyi so jih mujoti skoraj potolkli in to tudi s pomočjo džihadistov iz arabskih držav. Pri šipcih pa so Srbi zopet potegnili rep in prepustili SVETO ozemlje sovražniku. Je pa res, da so v Sloveniji največji neprilagojenci prav Srbi saj celo po desetletjih življenja v Sloveniji NOČEJO govoriti slovensko.
.
Ja, lahko bi tudi tako rekel-ampak, veš kako pravijo-ima ludih i posle rataOk orodje...ampak če v ozadju ni napačnega (zlonamernega) programa, ki bi zlorabil to orodje...
Zlorabil to orodje??Ok orodje...ampak če v ozadju ni napačnega (zlonamernega) programa, ki bi zlorabil to orodje...
Ima ludih i pre rataJa, lahko bi tudi tako rekel-ampak, veš kako pravijo-ima ludih i posle rata
to itak..poanta je, da jih ostane dovolj tudi po...Ima ludih i pre rata
Spodnji video zelo dobro pokaže kar opisuješ in kar bi rad vedel in izvedel.123 in 8888
berem vajine doprinose na forumu, ne bom trdil, da sem dosleden in da sem si zapomnil pravilno, ampak:
- multikulti ni ok
na drugi strani so srbi klavci, zadrteži,
mi pomagata?
bi pa rad razumel kako to vidva povežeta v celoto, ki drži.