Sej gres lahko prebrat kaj si napisal.Jah. Zadnjič me je eden tukaj obtožil in pozival k banu češ da lažem da so priprti na povšetovi tudi osumljeni terorizma. Pomoč za v te namene. Jugo spanska naveza. Celo blokiran sem bil par dni zaradi tega.
Pa sm samo obtožnico videl...v medijih tega pač še ni...
evo..poslušal balkan news in so ubil enga v beogradu, če sem si prav zapomnil. nekega sorodnika od nekoga..baje ponesreči..spet.v članku ni imen. ne vem od kej teb, da gre za iste? so šli domov, nabasal heroin v žepe, mal prešvercal, poslal fotko v srbijo in pol na 24 ur prebral, da je model živ in si rekel..fak no..gremo v koper dokončat posel. ker divjata jih ustavijo plavci in ugotovijo, da jih srbija išče, ker oni jih še ne iščejo.
modela pridno sedita in dobita sms, da je treba v sarajevu spedenat azdeve, zvežeta rjuhe, vzameta ven zobni aprata..al pa nitko..prerežeta rešetke, spozdita, modela fentata in zdej se pojavita kje?
milano?
zagreb?
višegrad?
portorož? unga še nista pospravila...
Navsezadnje tudi šiskota obtozujejo terorizma. Državni udar. Pa je nula proti tistim iz povšetove.
Beseda terorizem pa je v obtožnici napisana nenormalno velikokrat. Najbrž ne zastonj.
Torej če po tvojem ne gre za iste koliko je takih kriminalnih osebkov v Sloveniji? Takih k ljubijo srbsko zastavo.
Daj cifro.
A po nesreči je bilo.evo..poslušal balkan news in so ubil enga v beogradu, če sem si prav zapomnil. nekega sorodnika od nekoga..baje ponesreči..spet.
torej sta to naša dva. po ensreči ubijeta sorodnike, ali pa kot opozorilo.
case solved. softi go home..khm..holmes
Sem že napisal da je šiško nula. Popolnoma neškodljiv. Trava in sapa po FB. Vse ostalo začetni medijski pomp iz kumrovca.a ti šiškota enačiš s kriminalci?
a ti šiškota enačiš s kriminalci?
In do katerega kolena morajo odgovarjati za krivde prednikov? Najbrž do bitke na Kosovu.
on ne, obtožnica (del) pa pravi takole ...očita kaznivo dejanje ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve... Sicer ne vem če je to terorizem, ampak....še bolj čudno je da je blo okrog šiška cel halo, okrog mulcev iz CE ki so pretpali, izsiljevali itd... pa nikome ništa. čudno, čudno
softi a ti nameravaš tud met kako vardo?
minil so časi od vard(ara).
ja napačnega sta počla..v treh dneh dva kiksa. zdej ju bo naročnik pospravil
Kako lahko reces, da smo bili neodvisni, ce smo pa ziveli od zunanjih kreditov predvsem zahodnihSploh ne gre za "eh vi mladi". Gre samo za širino, s katero si se lotil pogovora. In ko mi rečeš, da je bilo nekoč v Jugi zajebano - saj je bilo, toda bistveno, bistveno manj kot npr. na Češkem. Ali Poljskem. Ali ...
Pa Neodvisni smo bili ! Kar sedaj nikakor nismo in tudi nikoli ne bomo več.
In ko mi mladenič zavije z očmi, češ kako sem zastarel - sploh nisem. Samo nekaj kilometrov imam napravljenih in zato gledam nekaj ovinkov naprej.
To je namreč popolnoma isto kar sem nekoč očital mojemu očetu. Sedaj pa sam enako počnem ...
Eh, ja. Sej bo, če bo!
Serjes s tem, ko ne odgovoris na komentar in mesas stvari... kdo tukaj govori o ameriki, govora je o neodvisnosti jugoslavije in ce je tvoj odgovor preusmerjanje na ameriko potem oba veva kaj in kakoSi upaš tale očitek predstaviti tudi ameriškim predsednikom, od Nixona naprej (on je tisti, ki je ukinil zlato pokritje dolarja in omogočil brezmejno zadolževanje t.i največje demokracije na svetu) ?
Dej, ne seri.