Tole pa je šiht ne me j....

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Ni nujno. Lahko ga le oplazi ogenj ali pa ga odnese udar zraka. Možnosti je kar nekaj.
crazy1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.166
1.953
113
Emona / Carnium
Meni se zdi, da tile tipi niso ravno normalni. Brez varovanja se to enostavno ne dela. Rahlo neodgovorno početje. Zakaj imajo čelade na glavah? Zaradi kamere?
Verjetno pa bi morala biti takšna konstrukcija grajena tako, da omogoča enostavno varovanje.
Posnetek so umaknili...mogoče zaradi kakšne odgovornosti?
smile-1.gif

EDIT: zanimivi naslovi .

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Meni se zdi, da tile tipi niso ravno normalni. Brez varovanja se to enostavno ne dela. Rahlo neodgovorno početje. Zakaj imajo čelade na glavah? Zaradi kamere?
Saj se varujejo. Čelada je pa obvezna, lahko kam nehote trčiš z bučo ali pa kaj pade nate (recimo orodje). Saj je isto, ko greš v naše hribe, čelada je v plezalnih poteh nuja, zaradi padajočega kamenja pa da ne trčiš v kako skalo nad sabo. Varovalni komplet pa ne.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Posnetek so umaknili...mogoče zaradi kakšne odgovornosti?
smile-1.gif

Zgoraj na enem linku piše, da stranke za katere delajo ti plezalci niso preveč navdušene nad prikazovanjem posnetkov.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Zanimiv posnetek, moraš bit v dobri fizični pripravljenosti, še dobro, da ima rokavice, ker bi bil že ves užuljen
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
hudo.... tudi jaz se načeloma ne bojim višine, pa me zanima kako bi se odzval.
No je pa res, da mi kaj takega ne znese več.....

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Meni šibi kolena, ko to gledam. Če bi šel gor, dvomim, da bi prišel nazaj dol (po teh stopničkah).

Sploh tisti vrh je grozen - here comes the tricky part..
bonk.gif
Model se na vrhu z rokami ne drži ničesar, ko se pripenja. Obe roki ima fraj, stoji pa 550m visoko.

Je pa zanimivo opazovati ob teh posnetkih, kako deluje psiha. Meni je grozno že, ko to gledam, nekomu, ki je navajen, pa to ni nič, ker ve, da mora samo odmisliti višino in lahko pleza enako kot na 2 metrih.