Tole pa je šiht ne me j....

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ampak ko pomisliš da mora jt še NAZAJ DOOOL
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ok, hvala lepa. Danes ne bom nič večerjal, imam poln želodec slabega občutka.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
...pa vsakič, ko se je odpel, mi je kr slabo ratalo....in to meni, za compom na fotelju
bonk.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
mone

Jest kr dost letno preživim v gorah, ampak tole je res malo presenečenje, toda nič kaj preveč nevarno, sem že mislu, da pleza brez štrika.

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
res so face
shocked-1.gif

neverjetn vzpon, si sploh ne predstavljam, ker me že na lojtri vrtoglavica daje..a niso včasih za indijance, oziroma njihove potomce rekli, da nimajo vrtoglavice..vsaj v času gradnje prvih nebotičnikov je bilo tko rečeno
confused-1.gif

bi ga blo zanimivo še pri popravilu opazovat, a ima pol orodje kr nase privezano..si ne predstavljam, da mu ključ dol pade pa gre dol ponj
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
mone

Jest kr dost letno preživim v gorah, ampak tole je res malo presenečenje, toda nič kaj preveč nevarno, sem že mislu, da pleza brez štrika.
Če boš bolje pogledal, boš mogoče celo pogruntal, da res pleza brez štrika

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
To je Amerika, pri nas pride varnostni inšpektor in zapre oddajnik!
evil.gif

Ne resno me zanima kako je to rešeno z zakonom? Vsak kličev pleskar, ki spleza na 2m lojtro mora imet že plezalni pas, štrik in varovanje, ker če pride slučajno mimo inšpektor takoj dobi kazen.

Sicer pa svaka čast, jst nad 5m že dobim efekt mehkih kolen!
d055.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Faaak offf! Norci.

In tudi če plezanje do vrha ne bi zgledalo tako nevarno, pa ne vem kaj tipu ni jasno, ko stopi na tisto 50x50cm platformo na vrhu, vzame karabin in ga drži z obema rokama .... WTF kaj se z zobmi drži štange?
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
To je Amerika, pri nas pride varnostni inšpektor in zapre oddajnik!
evil.gif

Ne resno me zanima kako je to rešeno z zakonom? Vsak kličev pleskar, ki spleza na 2m lojtro mora imet že plezalni pas, štrik in varovanje, ker če pride slučajno mimo inšpektor takoj dobi kazen.

Sicer pa svaka čast, jst nad 5m že dobim efekt mehkih kolen!
d055.gif

najdi inšpektorja, ki bo zgoraj to kontroliral
grims-1.gif
itak majo vsa varovala, samo jih ne uporabljajo, ker predolgo traja

jaz sem bil v Torontu na CN Towerju, kjer imajo na nekje 300m stekleno ploščad na katero lahko stopiš

tako mehkih kolen še nisem imel, kot takrat ko sem tam gor stopil
grin1.gif