Tako sem jaz napovedal pa bil delezen kritike, torej pod kosem nimamo sans in bomo zmagali ce bo sel sut iz daljave, pa ni.
Kolko blokad je naredil gobert?
Ni kaj dodatiOk, pa kaj bluziš ... Tobey je imel 23 pik, Gobert 9. Francozi so zmagali, ker mi nismo znali pokriti meta za tri in ker smo polovico prostih vrgli mimo. Zadnji napad je itak loterija, prej smo ga kronali v obrambi na Coloju in Fournierju.
Tud ti bi bil v sodnikih, če bi te mlatil ko bika, uni pa ko bi se jim pušuka zataknila, na drugi strani bi ti pa tri osebne u napadu piskal tko mal iz lufta.Samo res pa ne vem kako se odločijo gledat posnetek sodniki. Nam je šel naslednji napad gledat al je bla 3jka. Tam k se je pri prostih obroča dotaknu in pa table pa ni šel gledat. Kaj te jaz vem. Samo naši (predvsem Luka) so preveč v sodnikih. Je tudi trener povedal. Samo verjetno tudi mal svoje težave s tem sproščajo k ne gre tko kot bi moralo it.
To pa vsekakor. Na koncu je bila zgolj gola sreča da smo dobili prekršek v napadu, da je dolgin zgrešil oba prosta meta ter da so falili trico. Dobili smo darilo ki ga žal nismo izkoristili. Žoga je okrogla, ni kaj zamerit. So pa francozi bili 90% časa boljša ekipa.Tekma se je zgubila ze prej, ce bi zmagali na koncu bi bila to samo sreca