Traffic nav se je že oglasil in začel raziskovat zadevo, poslal sem jim točno mesto, uro in datum.
Kot pričakovano, pa še nikakeršnega odgovora od našega Garmina.
Če bo postopek isti kot je bil za GTM26/36, bo Traffnav naredil kar je v njihovih močeh in nato zagnjavil v Šenčur in šele takrat se bodo naši biseri premaknili.
Če je še kdo opazil napačno pozicioniranje dogodka na cesti naj naredi sledeče:
1.) Zapomni si uro in datum dogodka
2.) Zabeleži kraj kjer je nuvi pokazal začetek dogodka
3.) Zabeleži kraj kjer je dogodek v resnici
4.) Pošlji na: traffic@trafficnav.co.uk
Več nas bo storilo to, več je možnosti, da enkrat za vselej Radio Sl in Garmin Šenčur uredita zadevo tako kot mora biti, ne pa da sedaj strelajo dogodke kar na pamet.
Glede na to, da podatke pridobivajo iz Prometno informacijskega centra za državne ceste ( kjer je seveda pravilno označeno mesto dogodka) mi ni jasno kako jim potem uspe zamaknit vse skupaj za 2km.
Kot pričakovano, pa še nikakeršnega odgovora od našega Garmina.
Če bo postopek isti kot je bil za GTM26/36, bo Traffnav naredil kar je v njihovih močeh in nato zagnjavil v Šenčur in šele takrat se bodo naši biseri premaknili.
Če je še kdo opazil napačno pozicioniranje dogodka na cesti naj naredi sledeče:
1.) Zapomni si uro in datum dogodka
2.) Zabeleži kraj kjer je nuvi pokazal začetek dogodka
3.) Zabeleži kraj kjer je dogodek v resnici
4.) Pošlji na: traffic@trafficnav.co.uk
Več nas bo storilo to, več je možnosti, da enkrat za vselej Radio Sl in Garmin Šenčur uredita zadevo tako kot mora biti, ne pa da sedaj strelajo dogodke kar na pamet.
Glede na to, da podatke pridobivajo iz Prometno informacijskega centra za državne ceste ( kjer je seveda pravilno označeno mesto dogodka) mi ni jasno kako jim potem uspe zamaknit vse skupaj za 2km.