Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem šel naprej tako kot sem napisal že v postu zgoraj - drugače pa, če imaš pravilno opravljeno registracijo na My Garmin in ne moreš brezplačno narediti te nadgradnje, piši na Garmin. si - podpora, da rešite problem.
zakon ma prav - sem včeraj kreiral nov account na MyGarmin - seveda brez registrirane naprave (saj je "dummy account") in NE MOREM s tem accountom dobiti free TMC naročnine za SLO - hoče po vsej sili shipping details in plačilo
"sumim" da na MyGarmin preveri ali imaš registriranega Garmina s TMCjom (ali TMC sprejemnik) - in ti potem "odobri" fee nakup (bo moral nekdo s friškim dejanskim Garminom probati in javiti ali gre)
PS: tudi na starem "pravem" accountu me ne pusti več free naročnine za SLO TMC - mogoče je vzrok ker sem že "pokuril" nad 10 "free naročnin" in imam še 4 "na zalogi"
Problem je v tem da ne moreš naročit TMC.ja pri GARMINU,zadeva zablokira in ne prideš naprej.Pri GEOSETU pravij da imajo težave........? mogoče čakajo da mine ta en mesec! potem...plačilo
Ok očitno imajo problem, vendar se je potrebno pač znajti in si kodo, ki je drugače brezplačna do konca aprila, pridobite pač po "drugi poti" (JetMo...)
hmm - ne najdem nikjer (OK - priznam - nisem pa tudi ne vem kako "globoko" kopal) MapID za TMCje (za SLO in ostale TMCje - predvsem "ostalo" se mi zdi zanimivo
) - našel samo TTN (US) TMC - pa mi nekak ne nuca preveč ker v bljižnji prihodnosti ne grem tja preko
*gr69* id sem preipsal z strani kot je prikazano na novodilih list 2 točka 6.
preden nadaljujete, na spletnem mestu.. www....... pridobite kodo za naročnino na prometne inforamcije. na spletnem mestu boste morali vnesti ID enote spejemnika prometnih inforamcij FM , ki je _ _ _ _ _ _ _ _ _ _.
tole številko sem vpisal in mi je javilo invalid
Probaj jo še enkrat preverit,da nisi kaj narobe prepisal.
Preveri še enkrat ID antene in potem preveri če je ista kot jo imaš zapisano.
A ta Invalid Unit ID entered ti napiše na garmin strani ali kje drugje?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.