TMC v Sloveniji

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Ko je bila hitra cesta (zame ni avtocesta z omejitvijo 100 na uro) Ajdovščina - Razdrto zaprta to garmina ni nič motilo da me ne bi spravljal tam. V enem tednu, ko sem se vozil po Sloveniji s TMC-jem mi je le en dan prikazalo da bo prišlo do zamude 2 minut, čeprav je bilo stanje na cestah tako da je prišlo do pol ure zamude ne pa dveh minut. Pa pustimo to, upam da bo stvar delovala vsaj kolikor toliko dobro.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
119
63
Doma
Imam nuvi 360 z legalno AR3.0 in mi sploh ne delujejo prometna obvestila.Na karti ni ikonce, je samo v meniju in je sive barve.Kakšne ideje?

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
119
63
Doma
A TMC dela samo v kombinaciji z CN 2010/20?Slednjega pa nimam.
tongue-1.gif

SubOrbit

Zelenc'
27. feb 2010
3
0
1
Tudi mene zanima kaj ste vnesli kot državo, ko vas sistem vpraša za shipping address. Na voljo je le par držav, med njimi ni slovenije, katerokoli državo izberem mi sistem ob checkoutu vrne: We were unable to process your request.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
V My Garmin Extras subscribscion izbereš FM TAFFIC Subscripcion in potem izbereš TMC Slovenijo Add recaltulate in vnato do konca narediš registracijo za pridobitev kode v My Garminu

You Recently Purchased:

Premium Traffic Subscription by TrafficNav – Slovenia. Get started by activating it on your device.

LP

LP

Activate Now

SubOrbit

Zelenc'
27. feb 2010
3
0
1
Frko: kot je napisal seba81, vedno pridem do strani za vnos podatkov za shipping (kjer ne morem izbrati slovenije), nakar na koncu dobim: We were unable to process your request. Please contact Support

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
ne bom komentiral "kvaliteto" lesa
grims-1.gif

1. prvo si ustvarita account na mygarmin (sumim, da ga še nimata pa zato zašteka - ker mi res ni jasno zakaj samo vama dvema zahteva shipping details
17758-icon_confused.gif
)

2. potem po navodilih, ki so objavljena zgoraj

3. če ne bo šlo potem je nekaj res narobe

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Sam sem še 1x šel v postopek registracije in dela brez posebnosti - brez raznih drugih vnosov podatkov - samo ADD in na My Garmin obvestilo za dokončanje registracije.

Pa imata izbran pravilni tip gpsa oziroma sprejemnik prometnih informacij?

LP

optimusp

Zelenc'
28. feb 2010
1
0
1
Tudi jaz imam iste težave pri aktivaciji, kot seba81, kljub temu da striktno sledim navodilom.

Problem je, da ko klikneš na "checkout" ne ponudi takoj možnosti aktivacije, ampak javi:
"Parts of this order cannot be shipped to your saved address. Please enter a new address below, modify the preferred shipping address in your account, or remove the following item(s) from your cart"

Spodaj pa ponuja da vpišeš nov shipping naslov, navedenih pa je le par držav, med katerimi ni Slovenije. Če klikne kakšno drugo mi pa ponuja naj plačam 30€..

Sicer se mi isto dogaja tudi če skreiram čistov nov akount.

Po mojem je pač trenutni problem na garmin.com ?

Frko ti praviš da ti je tudi ravnokar delalo?