TMC v SLO?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Dej poglej dva posta nazaj ... lahko pa še nalimam na to stran
wink-1.gif

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
No pa še na to stran TomTom TMC dela za karto 830.xxx preverjeno tako da ne dela samo na navigon napravah
wink-1.gif

je bilo pa slikano z telefonom in sonce je bleščalo da to ni res ,....... zato pa slik ebolj tako lahko pa naredim še kakšne da boste videli da dela na TomTom napravi tudi TMC sicer še v bolj kot ne v povojih ampak nekaj pa je
wink-1.gif

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
hehe kako se vidi, da smo slovenci euforični glede takih novosti
smile-1.gif

iskreno povedano tudi jaz komi čakam, da bo to delovalo pri nas kakor more.

lp

Se pa strinjam z tabo samo da čim preje to zaživi ... razpis ... dol .... gor ... vsi vemo da vse palčamo ...
wink-1.gif

V glavnem upajmo da sedaj zgubimo manj časa v zastojih ....

cheer.gif

Nazadnje urejeno:

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Kako pa jaz na mojem 255WT ugotovim, če sprejema TMC informacije pri nas? Ker koliko sem pogledal nikjer ne izpiše, katere postaje je našel ki oddajajo inf.

Virtus

Zelenc'
2. jun 2009
15
0
1
Citat:
Uporabnik Ravny pravi:
No pa še na to stran TomTom TMC dela za karto 830.xxx preverjeno tako da ne dela samo na navigon napravah
wink-1.gif

je bilo pa slikano z telefonom in sonce je bleščalo da to ni res ,....... zato pa slik ebolj tako lahko pa naredim še kakšne da boste videli da dela na TomTom napravi tudi TMC sicer še v bolj kot ne v povojih ampak nekaj pa je
wink-1.gif

Zdravo. Eno vpr. katerega TOM TOM-a pa imaš? Sam imam 940 LIVE in mi nič ne najde. Sicer imam mapo 810.XXX, vendar sploh ne najde frekvence. Prav tako sem na lokaciji vič.
Je možno, da zaradi starejše mape sploh ne ulovi signala? Ves čas mi namreč riše tisto puščico.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Nuvi 760 očitno ne gre gledat na 88 MHz. Al pa sem preveč daleč od "centra" dogajanja
frown-1.gif

Včeraj prevozil 1/4 Avstrije pa me je lepo vodil mimo zastojev (RDS OE3).

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Citat:
Uporabnik Virtus pravi:
Citat:
Uporabnik Ravny pravi:
wink-1.gif

wink-1.gif

Zdravo. Eno vpr. katerega TOM TOM-a pa imaš? Sam imam 940 LIVE in mi nič ne najde. Sicer imam mapo 810.XXX, vendar sploh ne najde frekvence. Prav tako sem na lokaciji vič.
Je možno, da zaradi starejše mape sploh ne ulovi signala? Ves čas mi namreč riše tisto puščico.

Jaz imam TomTom 930 poizkusi naloziti novejšo mapo 830.xx

Virtus

Zelenc'
2. jun 2009
15
0
1
Ti pa lovi TMC kadarkoli vklopiš? jaz sem namreč sprobaval ob 19h, pa me zanima če je možno,d a takrat niso več testno oddajal.
PS. koliko je pomambno kam postaviš tisto anteno? Je zelo občutljiva zadeva ali vedno dobro dela?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Si mogoče probal kje drugje, kot na viču, ali pa na drugi frekvcenci, val 202? Jaz sem bil v BTC in ročno nastavil na 88.0 ampak ni bilo nobenih sporočil. Občasno celo niti TMC ni zaznalo...

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
ma jaz imam anteno speljano ob sipi je pa res da danes okoli 8.00 ni delovalo oziroma ni bilo nobenih obvestil.

I

Izbrisan uporabnik #488

Naslednji teden se pričakuje AR 2.30, morda bo imel podatke TMC, bomo videli.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Naslednji teden se pričakuje AR 2.30, morda bo imel podatke TMC, bomo videli.

Oooo hudoo
cheer.gif

Torej pričakujemo boljšo pokritost Slovenije :D:D

Škoda le, da je Garmin kot program tako težek in nič posebnega kot navigacija. Škoda, da tele karte ne gredo na IGO ali TOM TOM.

Super...se že kje ve, kolikšna bo pokritost Slovenije z novo AR 2.30?

Hvala in lp

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Info za AR 2.20
rolleyes-1.gif

Citat:
AdriaROUTE 2.20 karakteristike

Rutabilna detaljna cestovne karte Hrvatske, Slovenije, BiH i Makedonije, te osnovna cestovna mreža Srbije, Crne Gore i Kosova. Sadrži 300 000 km prometnica i više od 54 000 POI točaka.

AdriaROUTE sadrži:

- HRVATSKA: 6820 naselja, a od toga 561 naselja pokrivena s imenima ulica i
430 naselja s kuænim brojevima

- SLOVENIJA: sva naselja (5865) pokrivena s imenima ulica i kuænim brojevima

- BIH: 5800 naselja, a od toga 79 naselja pokrivena s imenima ulica, Banja Luka i Tuzla s kuænim brojevima

- MAKEDONIJA: detaljna cestovna mreža s 2400 naselja, te 12 veæih gradova s imenima ulica

- SRBIJA, CRNA GORA i KOSOVO: osnovni cestovni pravci, POI točke veæih naselja (pretraživanje pod: Kuda idemo – Gradovi)

- popis svih obuhvaæenih naselja s imenima ulica i kuænim brojevima možete naæi na našoj web stranici (pod Popis naselja)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.