Poglej prejšno stran, kakšne 3-4 poste nazaj.Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Kam??Citat:
Uporabnik Ravny pravi:
NO sem dodal še slike ...
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
hehe kako se vidi, da smo slovenci euforični glede takih novosti
iskreno povedano tudi jaz komi čakam, da bo to delovalo pri nas kakor more.
lp
Citat:
Uporabnik Ravny pravi:
No pa še na to stran TomTom TMC dela za karto 830.xxx preverjeno tako da ne dela samo na navigon napravah
je bilo pa slikano z telefonom in sonce je bleščalo da to ni res ,....... zato pa slik ebolj tako lahko pa naredim še kakšne da boste videli da dela na TomTom napravi tudi TMC sicer še v bolj kot ne v povojih ampak nekaj pa je
Citat:
Uporabnik Virtus pravi:
Citat:
Uporabnik Ravny pravi:
No pa še na to stran TomTom TMC dela za karto 830.xxx preverjeno tako da ne dela samo na navigon napravah
je bilo pa slikano z telefonom in sonce je bleščalo da to ni res ,....... zato pa slik ebolj tako lahko pa naredim še kakšne da boste videli da dela na TomTom napravi tudi TMC sicer še v bolj kot ne v povojih ampak nekaj pa je
Zdravo. Eno vpr. katerega TOM TOM-a pa imaš? Sam imam 940 LIVE in mi nič ne najde. Sicer imam mapo 810.XXX, vendar sploh ne najde frekvence. Prav tako sem na lokaciji vič.
Je možno, da zaradi starejše mape sploh ne ulovi signala? Ves čas mi namreč riše tisto puščico.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Naslednji teden se pričakuje AR 2.30, morda bo imel podatke TMC, bomo videli.
Citat:
AdriaROUTE 2.20 karakteristike
Rutabilna detaljna cestovne karte Hrvatske, Slovenije, BiH i Makedonije, te osnovna cestovna mreža Srbije, Crne Gore i Kosova. Sadrži 300 000 km prometnica i više od 54 000 POI točaka.
AdriaROUTE sadrži:
- HRVATSKA: 6820 naselja, a od toga 561 naselja pokrivena s imenima ulica i
430 naselja s kuænim brojevima
- SLOVENIJA: sva naselja (5865) pokrivena s imenima ulica i kuænim brojevima
- BIH: 5800 naselja, a od toga 79 naselja pokrivena s imenima ulica, Banja Luka i Tuzla s kuænim brojevima
- MAKEDONIJA: detaljna cestovna mreža s 2400 naselja, te 12 veæih gradova s imenima ulica
- SRBIJA, CRNA GORA i KOSOVO: osnovni cestovni pravci, POI točke veæih naselja (pretraživanje pod: Kuda idemo – Gradovi)
- popis svih obuhvaæenih naselja s imenima ulica i kuænim brojevima možete naæi na našoj web stranici (pod Popis naselja)