Tipični mladi voznik BMWja

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
No harm no fowl.
evil.gif

well done kid!
cheer.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Ni kaj, tamal obvlada
evil.gif

Je lepo demonstriral možnost igranja z RWDjem v prometu kot Domžalčan pred časom na rondoju v BTCju
cheer.gif

Pa ko smo že pri stereotipih - tipični primer starejšega voznika, ki že ve kako se stvarem streže
cheer.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.813
113
40
MB
lahko se sprenevedamo pa kažemo en na drugega, samo če vidiš bedaka na cesti je kvota 1.1 da je v bmwju
smile-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Stardec, a ma sosed BMWja, pa te fousija daje kaj?
hysterical-1.gif
Foušija daje ja.
Mam res soseda z BMWjem in sem mu neizmerno fouš. Za popizdit sem mu fouš. Imam pa še druzga soseda, ki ima vsaj 2x dražjega Jaguarja, ampak temu sosedu pa nisem nič fouš. Samo BMWju sem fouš.
Bosansko, Motorno Wozilo

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Danes se peljem po primorski avtocesti po tempomatu malo pod 140 pa vidim, da se zadaj počasi približuje en bel X5 z makedonskimi tablicami, za njim pa en črn bimmer coupe serije 6 ljubljanskih tablic. V vzratnem ogledalu sem ju opazoval kakšen kilometer ali dva: X5 je imel nekaj priložnosti, da bi med kamioni spustil naprej coupeja, ampak se mu ni umaknil. To je osebek zadaj tako razjezilo, da je začel blendat. Potem so se kamioni spucali, X5 še nekaj sto metrov vztraja na prehitevalnem, nato ga coupe hoče prehitet po voznem pasu, v tistem X5 na voznega (itak oba brez smernikov), potem je pa coupe po prehitevalnem prehitel X5 in pred njim zabremzal na voznem pasu, nato je coupe vozil skoraj vštric s kamioni, ko jih ni bilo več sta se oba zagnala na polno (tu je bil coupe malo v prednosti), nato je coupe končno izginil nekje s cca. 180 na uro, uni z X5 pa je nadaljeval s svojimi 150.

V glavnem mi je bilo par minut na sicer dokaj prazni primorski avtocesti smešno opazovat dva idiota.
crazy1.gif

Žal pa nimam jpeg. ali avi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Sej ne da drugače pri bimmerju tudi tempomat dela pri 30 na uro (in ga prav z veseljem koristim v 30 conah) ampak ok, that was funny
grin1.gif