Tina Maze vs. SZS - again

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Odvetnik ni faktor in je zadnji, ki mu lahko verjamemo v tej zgodbi.

Je.bi ga, verjetno ima branjevka na tržnici bolj verodostojne informacije ampak njenega mnenja nisem našel na netu...

I

Izbrisan uporabnik #488

En pravi, da je vse čisto, drugi pa pravi, da ima fascikel pritožb.

Kako je sedaj s tem. Mogoče pa ima SZS tudi svojega odvetnika pa bo on podal kakšno mnenje pa boš verjel potem?
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
KSZ

Kdo je Tini omogočil začetek kariere in kdo jo je treniral, ko je dosegala prve zmage?
SK Tab Črna in njihovi trenerji......

Ja... poleg staršev vsekakor smučarski klub - tisti, ki na koncu od uspehov katerih temelje so postavljali, nimajo nič.

torej so jo v trenutkih njene prve in druge zmage financirali samo starši in klub?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Veš koliko “turistov“ je, oz. financira szs?
Razni Jazbeci, Skubeti, Vajdiči lahko trenirajo tudi zato, ker Tinini uspehi pripeljejo sponzorje.
Če se ne motom, je pa tudi tebe sponzorirala država.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
seveda voluhar je še celo govoril kako je brez veze delat če pa lahko živi od podpore

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Veš koliko “turistov“ je, oz. financira szs?
Razni Jazbeci, Skubeti, Vajdiči lahko trenirajo tudi zato, ker Tinini uspehi pripeljejo sponzorje.
Če se ne motom, je pa tudi tebe sponzorirala država.

jaz nevem nič o tem....pa to ni bilo moje vprašanje

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Kako je sedaj s tem. Mogoče pa ima SZS tudi svojega odvetnika pa bo on podal kakšno mnenje pa boš verjel potem?
smile-1.gif

Zaenkrat lahko komentiram na osnovi tega kar vem. Lovše definitivno ni čist, če pogojuje izplačilo pretekle sezone z delom v tej sezoni. Pogodbe so vezane na smučarsko sezono in tole je zame svinjarija. Izpolnjevanje letošnje pogodbe je pa druga zgodba. Očitno pa se Lovše ne zaveda da brez Tine smučarska zveza zagotovo izgubi tri četrtine sponzorjev, denarja in gledalcev, on pa gre v napad tik pred pomembno tekmo in s tem sebi pljune v skledo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

smile-1.gif

Glede na to, da naj bi se na to sponzal, boš verjetno razumel, da ima SZS podpisano drugačno pogodbo s Tino kot s sponzorji. In kaj ima SZS podpisano s sponzorji Tini lahko lepo dol visi, če je v njeni pogodbi drugače zapisano. Zakaj pa SZS daje take pogodbe v podpis se lahko pa sami vprašajo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Na to sem ciljal, pa nisem bil ziher, da je dejansko to nekoč zapisal.
Brez zamere Goba, ampak v tej temi nimaš kaj cez Tino govort.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Napisal sem nasplošno al sem pa trolal.

on: Pač njene reakcije in govorjenje pač kažeta na to da ženska smuča zaradi denarja.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tako je, fejst punca je, ima pa eno napako, to da ima laha!

A fejst punca je zato ka je modrc pokazala? To da ma laha pa samo pove kaka je v zasebnem življenju

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pa nevem...načeloma so mi všeč velke joške :D
itak da se je nebi branil sam za punco je pa nebi imel