Tina Maze vs. SZS - again

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Je pa razlika v tem, da lahko balina do smrti....
evil.gif
Pa tudi v tem, da do smrti ne bo z balinanjem tolk zaslužil kot Tina v enem mesecu.
To pa itak!

Pa tudi sam si mora placevat v pokojninski sklad. Tini placuje drzava (oziroma mi).

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
ksz.

Sicer Lovseta ne maram in zaradi mene ga lahko zamenajo, ampak je pa prav, da se je oglasil. To je vendar njegovo delo. Punca je "zaposlena" na MNZ. Dobi denar od smucarske zveze, ceprav ne izpolnjuje pogojev iz pogodbe. Pridobiva si sponzorje, ki so konkurenti sponzorjem, ki jih ima SZS. In nato bi rada vlekla denar od obojih. Za sponzorje, ki jih ima SZS pa ne bi delala reklame, ker bi jo njeni privat sponzorji potem kaznovali.

Pozresna, pogoltna,..

Naj gre smucat za hrvasko zaradi mene, ce jo bojo sploh hoteli.

Vidis logo na desni rami?
Tina vozi Audija, Citronka je sponzor od SZS......

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
ksz.

Sicer Lovseta ne maram in zaradi mene ga lahko zamenajo, ampak je pa prav, da se je oglasil. To je vendar njegovo delo. Punca je "zaposlena" na MNZ. Dobi denar od smucarske zveze, ceprav ne izpolnjuje pogojev iz pogodbe. Pridobiva si sponzorje, ki so konkurenti sponzorjem, ki jih ima SZS. In nato bi rada vlekla denar od obojih. Za sponzorje, ki jih ima SZS pa ne bi delala reklame, ker bi jo njeni privat sponzorji potem kaznovali.

Pozresna, pogoltna,..

Naj gre smucat za hrvasko zaradi mene, ce jo bojo sploh hoteli.

Vidis logo na desni rami?
Tina vozi Audija, Citronka je sponzor od SZS......
Če jaz prav vidim, je Audi logo na startni številki... je ta tudi od Tine?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
ne, ta je pa od FISa
Tina nima nič s štartnimi številkami. Tisto kar ji dajo (izžereba), tisto obleče.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Čak mal kdo ne izpolnuje pogodbe... sej je svinja osebno priznal da zamujajo z plačili......... Osebne sponzorje ima lahko po pogodbi, ki so jo skelenili...

Dotično pri citroenu je bilo v pogodbi skupinsko slikanje, hoteli pa so individualno. Kr se tiče sponzorjev SZ je bila Tina pogoj za sodelovanje.....

Če bi smučala za kacote, jodlarje tega nebi bilo, celo več smučarji imajo bistveno večji proračun. Dejstvo je tudi da si tile funkcionarju prisvojijo kr konkreten kos keša. O Lovšetovem nakladanju ima veliko tudi Košir za povedat, ki ga je prej podpiral nato pa ga zaradi praznih obljub zapustil...

Kaj dela SZ z podmladkom in zdejšno reprezentanco je pa vidno. Tudi v mladinski zgublajajo vse več smučarjev, SZ pa služi sama sebi in fincancira predvsem funkcionarje same...

Isto je v nordiskih disciplinah, kjer so Peterko napauhali na polno, poznamo tudi enega skakalca k je šu na vrhuncu itd.... Not se pa mešajo od Križajev, Vogrincev in ostalih prisklednih svinj na račun Tininih rezultatov...

Če teh nebi bilo, bi bil proračun še bolj porazen...

Požrešna pogoltna praviš... jest pa pravim, da naj se koritnikov znebijo in problema z plačili nebo...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
khem mis,lim da ni ravno lepo da zmerjaš Lovšeta s svinjo, čeravno tvojo drago tekmovalko morda malo na vajetih drži

pa če se kaj spomnim, ima tina na čeladi kapi itd povsod milko čeravno naj bi SZS imela nekoga drugega na tem mestu. je bil enkrat že problem ampak so potem se zmenili (popustili Tini) zanimivo a ne?

še enrkat zaradi mene nej gre drugam če bodo druge zveze dale več dnarja.... se pa bojim da na koncu ne bo imela nič več kvečjemu manj. sedaj je pač v poziciji ko izsiljuje ker je po dolgih letih spet ena boljša tekmovalka. in ovce veselo ploskajo...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To , da imajo tekmovalke osebne sponzorje je v tujiini čisto normalno, pri nas se pa po trepalnicah mečejo zaradi tega.
Recimo Milka sponzorira nekaj najboljših, vse nosijo čelade v lila barvi, prav tako Red Bull, pa so iz raznoraznih držav.
Pri skakakalcih je isto.
Sicer pa čudno, da se ni nihče še ni ob Kranjca spotaknil. On ima tudi edini od naših osebnega sponzorja na čeladi.

Šport je postal z leti velik biznis in v individualnih športih je kruh še toliko bolj trd, jaz pravim naj čim bolj izkoristi vse možnosti, ki si jo dane. Okorelo zvezo s starimi prdci na čelu pa - ko jih j€be. Ni nobene vizije kako naprej, ni trenerskega kadra. Pred leti so tekmovalci sami priznali, da, če je slabo vreme sploh ne grejo trenirat. Pri Tini je pa jasno, da gara sicer ne bi bila tak allarounder kot je. Sposobna je priti na stopnicke v vseh disciplinah. To tudi Majdic ni bila sposobna.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
KSZ

Kdo je Tini omogočil začetek kariere in kdo jo je treniral, ko je dosegala prve zmage?

I

Izbrisan uporabnik #488

Fora je, da gre za smučarijo, z Massijem pa mislita, da mora biti plačana za to kot Messi
smile-1.gif

Narobe sta se lotila zadeve.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Smučarska zveza ima samo Tino, ki ji prinaša denar. Le kateri sponzor hoče za svojo reklamo nekoga ki je "odličen petintrideseti"? In kdo gleda športe, kjer so "naši" "odlični petintrideseti"? Tina se svojega statusa zaveda, Lovše pa ne. Brez odmevnih rezultatov bo zveza izgubila gledalce in sponzorje. Zato naj Lovše lepo plača tisto kar je dolžan od prejšnje sezone, šele potem lahko zahteva od Tine spoštovanje letošnje pogodbe!
Fu(n)kcionarji pri nas so zelo uspešni pri uničevanju vrhunskih tekmovalcev, ki nočejo lezti v r.t!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Da neboš mislil da je bila to smučarska zveza...... dokler nisi v A reprezentanci si odvisen popolnoma od staršev, pa morda kakega sponzorja. V A reprezentanco je prišla z 18 leti, na "svoje" pa je šla z 24.... smuča pa od 4-5. leta, tu nekje.

To okorelo in neambiciozno organizacijo je prerasla, lahko bi tudi vegetirala v njej in bi bila pač še en propadel talent, če ne bi okoli sebe zbrala povsem svojo ekipo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
khem

cca 10 let smo gledali pač samo "odlične petintridesete" in ko bo Tinina kariera končana bo kaj? po možnosti spet 10 let mrka potem pa zopet pride na površje kakšen uspešnejši... zanimivo da imate toliko proti SZS a je tudi kaj naredila... Jure košir, Mojca Svet... itd...

aja pa podarim dobim se spomnite?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Mateja Svet drugace...., veš kaj so naredili? To, da se ji je pri 22ih vse skupaj tako zamerilo, da je nehala smučat. Ko$ir, ne, da ga dajem v nič, ampak realno gledano precej povprečen smučar z dvema ali tremi zmsgami v slalomu, dober (ne vrhunski) samo v tehničnih disciplinah, ni primerjave z Maze.
S tem, da je bilo v tistih casih sponzorskega denarja neprimerno več.

I

Izbrisan uporabnik #488

Košir je bil nastopač, ki je tudi gledal, kje bi se dalo pomolzti, tako da se je bil pripravljen ponižati tudi v muziki.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
no sem vedel da je ena na M:)

v glavnem tudi ona ni bila ravno najboljša samo 7 zmag na svetovnem prvenstvu (glede na wikipedijo)
smile-1.gif
povprečna dobra ne vrhunska:)

še enkrat zakaj bi kdorkoli rinil v SZS če so pa sami pajaci voluharji če Lovše ne da nič... sej če je dobra bo dobila sponzorjev da jih ne bo kam naštepat na dresu... ali pa SZS le nekaj omogoči in da... samo premalo za nekatere...

je pa Tina dobra smuæarka...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Smučarija ni tak šport, da ga lahko primerjaš z navedenimi in ker ni tako zanimiva, so tudi novci tukaj manjši.

Res je. Ampak zanimivo, da se "tisti<" novci vsem zdijo OK, tile od Tine so pa (pa čeprav so nekajdesetkrat manjši) pohlep ...