Citat:
Uporabnik reality pravi:
in potem ščitijo Tino, ki jo pred tekmo živcirajo zaradi neplačih pogodbenih obveznosti...
Citat:
Uporabnik slvn pravi: Pridobiva si sponzorje, ki so konkurenti sponzorjem, ki jih ima SZS.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
baje sta oba, tina in njen hudo konfliktna, zato pa toliko menjav okoli njih in kregarije. mislim da je to prvi problem potem pa denar.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
še enrkat zaradi mene nej gre drugam če bodo druge zveze dale več dnarja.... se pa bojim da na koncu ne bo imela nič več kvečjemu manj. sedaj je pač v poziciji ko izsiljuje ker je po dolgih letih spet ena boljša tekmovalka. in ovce veselo ploskajo...
To bo to. Se mi je že od začetka zdelo, da pes sem taco moli... glede na živčnost g. Lovšeta.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi: Pridobiva si sponzorje, ki so konkurenti sponzorjem, ki jih ima SZS.
To seevda ni res, to je čista laž. Najprej je bila njena spozorska pogodba (še iz časa, ko se ni "tepla" z avtomobilskim sponzorjem reprezentance), šele kasneje je prišla SZSjeva s Citroenom. Torej je SZS našel sponzorja, ki se tepe z njenim (kljub temu, do do vedeli da ima pogodbo, ki je bila sklenjena po SZSjevih prvilih), mu obljubljal nevemkaj, zdaj pa cvilijo.
SK Tab Črna in njihovi trenerji......Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
KSZ
Kdo je Tini omogočil začetek kariere in kdo jo je treniral, ko je dosegala prve zmage?
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
SK Tab Črna in njihovi trenerji......Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
KSZ
Kdo je Tini omogočil začetek kariere in kdo jo je treniral, ko je dosegala prve zmage?
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Čakaj, Snečko, še enkrat počasi za tebe: Lovše ni plačal njenega izvajanja LANSKE pogodbe, hoče pa izpolnjevanje letošnje po njegovih (mimo pogodbe) pravilih...