The New 5 series

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Očitno se smernice pri razvoju in designu avtomobilov spreminjajo. Verjetno pri BMW-ju že vedo kaj delajo, se ti ne zdi? Ena premium znamka si pa tudi po mojem mnenju ne more privoščiti, da celotna njihova kolekcija izgleda brez repa in glave, to lahko delajo korejci.
smile-1.gif

saj imajo vsi ledvičke in angel eyes, ledvičke so TM BMWja že ohoho let, lučke pa tudi že od prejšnje 5ke

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
shocked-1.gif

Pa ja menda nisem jaz slikal ta nove 5 že v petek pred BMW weltom v Munchnu?! Jaz sem mislil, da je sedmica.

Samo to sliko mi je uspelo naredit ker je tako prišel en varnostnik zraven in me res lepo prosil, da ne slikam teh avtov

pa iz tistega 200m stolpa je bilo prepovedano slikat BMW welt in je spet stal en varnostnik tam gori pri ograji in je prav grdo gledal.
Pa potem v tovarni so imeli 3 tovornjake s pokritimi avti...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Očitno se smernice pri razvoju in designu avtomobilov spreminjajo. Verjetno pri BMW-ju že vedo kaj delajo, se ti ne zdi? Ena premium znamka si pa tudi po mojem mnenju ne more privoščiti, da celotna njihova kolekcija izgleda brez repa in glave, to lahko delajo korejci.
smile-1.gif

saj imajo vsi ledvičke in angel eyes, ledvičke so TM BMWja že ohoho let, lučke pa tudi že od prejšnje 5ke

Nima smisla... Zdaj samo še pride Kamele0n, da pove v kaki ***** so nemška vozila, ker njegovemu kolegu 2 leti niso znali na Superbu računalnika menjat, pa Brgo še vleti z tem kako mu vsak teden na Ibizi kaj crkne, da pa Clio dela kot švicarska ura pa smo tam. V vsaki temi v avtomobilizmu ena in ista zgodba.
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
shocked-1.gif

Pa ja menda nisem jaz slikal ta nove 5 že v petek pred BMW weltom v Munchnu?! Jaz sem mislil, da je sedmica.

Samo to sliko mi je uspelo naredit ker je tako prišel en varnostnik zraven in me res lepo prosil, da ne slikam teh avtov

pa iz tistega 200m stolpa je bilo prepovedano slikat BMW welt in je spet stal en varnostnik tam gori pri ograji in je prav grdo gledal.
Pa potem v tovarni so imeli 3 tovornjake s pokritimi avti...

93089d1259004264-press-release-official-pictures-f10-c-1-.jpg

new-bmw-7-series.jpg

kateremu se ti zdi bolj podoben? (oz. enak
grin1.gif
)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
in kje so sploh slike od 5ke???

ker, če so sedanjo kej dost spreminjal so čist falil! Ker ta 5ka, k je zdele je celo men zelo lepa!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja sem, ker človek ima lahko svoje mnenje ne glede na to kaj vozi, brez, da ti bruhaš čezenj in se obešaš na to kaj vozi! Zihr furaš nemška kola in si na to skrajno ponosen. Primitivno!

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zmotil si se, Angleška kola vozim.
smile-1.gif

Sicer pa dosti offtopicov, saj nisi njegov odvetnik mogoče?

Nazadnje urejeno: