The New 5 series

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tako je.

Yebala vas oblika, barva, kok zoll so feltne, ce je to res tista prava gay notranjost. Potem se pa na koncu dneva avto nikakvo pelje.. EDIT: ..in je ergonomicen kot vile v levem zepu hlac..

Like merkla - autobahn, potem se pa vseskupaj neha
evil.gif

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
če se v nekem avtu ne počutiš dobro ker ti preprosto ne odgovarja je vseeno kolk je gumb za vklop zadnjega brisalca na pravem mestu
smile-1.gif

je pa ta novi dosti bol skladn, všečn
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

plastika v notranjosti pa je kot iz kakega kliota ali kie

in to ti genij vidiš iz slike
13.gif

ti povem eno skrivnost, ker očitno še nisi sedel v takem vozu. plastike v takem avtu ni skoraj nič. vse je lepo mekano
smirk-1.gif
predhodnik tega lepotca ima plastiko samo spodaj okrog sedežev in nekaj malega na vratih. ta je ima verjetno še manj.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Katera tolažba
evil.gif

Kje se pa človek vozi drugače? po dirkališčih? sprijazni se, obstajajo samo avtoceste in lokalni mestni zamaški v realnem svetu
smile-1.gif

včeraj sem se vozil z 530d GT , oziroma bil sem vožen,
evil.gif

da je noter bil bomba pa me ne čudi, testni za cca 80 k€, beli leder in vso ostalo sranje.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
opa, diablo hvali [sicer odurnega] bimmerja, opa, opaaa

kam pelje ta svet
confused-1.gif

evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
res je tudi da sem bil krepko, sej veš, čustveno nestabilen, ker smo se vračali iz ene kleti:)

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
KSZ

Meni se zdi še po 20 letih zanimivo, da stikalo za vklop luči še vedno vztraja tam na levi strani in je tako veliko da komaj verjameš. V čem je finta, da ne zmanjšajo malo prevelikega gumba in je še vedno tam. Pa tudi razporeditev armaturke z cagri je še vedno ista. Saj ne rečem, da je to slabo ....

Drugače pa zelo lep avto, čez par let ga boš lahko kupil za smešno ceno.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Sem imel možnost prejšnji teden malo vozit v Hams Hallu Stvar je bila bomba, pa čeprav sem to lahko počel samo znotraj ograje v firmi.
cheer.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
zato ker če bi bil šteker enkrat levo, drugič desno, tretjič pri sovozniku, cajger porabe, spodaj, zgoraj, v senčniku,..., nebi nosil propelerja na haubi, ampak neko vzhodno značko, katerih modeli se iz generacije v generacijo spremenijo za 100%. identiteta se temu reče
bangle je največji kriminal naredil ko je skenslal k vozniku obnjeno armaturko, največji prepoznavni znak notranjosti bavarcev
10.gif