The Judgment day

Zmagal/a bo:

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
Citat:
Stock Markets are up and closing at near record highs.

Super, spet balonček, ki ga bo napihovala deregulacija.

Citat:
Russia wants to build a better and healthier relationship with the US.

Je že prej, samo priznat je treba krimsko aneksijo, ukinit sankcije, umaknit NATO iz Evrope ter plačat reparacije. Kaj imajo pa od tega ZDA?

Citat:
Syria wants peace.

Je že prej, samo Assadu je treba dovolit, da ubije kogar hoče.

Citat:
Doesn't want a salary as President. Get money out of politics and drain the swamp.

Ne vem, če je ravno dobro. Tudi v UKR so politične plače nizke, pa karierni politiki vseeno prijavljajo milijone v gotovini. Poleg tega Veliki Oranžni stoka, da noče 24/7/365 živet v beli hiši. Leti B747 niso zastonj.

1. Če bi šlo dol, pa spet ne bi bilo v redu.
2. ZDA so hotele Sevastopol. Dobile so prst v rit.
3. Če tolče po glavorezcih, mene ne moti.
4. Ne vem ali sem dobro prebral ali ne, ampak nekaj konkretnih donacij Clinton Fundaciji je prišlo iz Ukrajine.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.977
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Sarkazem, Časnik
Zadel je v nulo

Meni je pa to jadikovanje piscev in komentatorjev ob Trumpovi izvolitvi pri nas, v Evropi in Ameriki že pošteno presedlo. Poraženci in njihov bogati sponzor Soros iz plačanih protestov že organizirajo purpurno revolucijo v Ameriki, ki naj bi združila modro demokratsko in rdečo republikansko nezadovoljstvo in povzročila podoben kaos, kot so ga barvaste revolucije že povzročale v svetu, zlasti v Ukrajini. Če je Maver vpeljal izraz false friend, kar naj bi bil Trump ljudem, bom pa jaz rekel, da so bili Obama in Clintoni true enemy s svojo levičarsko agendo splava, lgbt, genderizma, pospeševanja in čaščenja islamizma in nekontroliranih migracij, pripeto na kapital sumljivega izvora iz Wall Sreeta in Sorosevih žepov. Večina ljudi ni hotela novega eksperimenta in napake na vrhu odločanja v ZDA. Ošabni, naduti in arogantni črnec z nejasnim izvorom in nejasno podporo, celo Nobelovo, jim je presedel in niso hoteli še enega eksperimenta s prav tako ošabno žensko, katere podpora je bila že kar dobro vidna. Bela večina je raje izbrala bogatega človeka, ki ne bo kradel njihovega denarja, uničeval njihovih družin, pošiljal firm v tujino, kjer je cenejša delovna sila, ne bo vabil migrantov, ki se nočejo integrirati ampak streljati in trgovati z drogami.
Še enkrat bom ponovil dejstvo, ki sem ga že večkrat napisal. Na parlamentarnih in predsedniških volitvah je zmagala dobra stara in preverjena GOP – republikanska stranka, bolj ko Trump, ki sam ne bo mogel voditi države, ampak se bo moral hočeš nočeš nasloniti na republikanske svetovalce, vlado in njene ministre ter na senatorje in kongresnike. Oni bodo vodili novo politiko in urejali konkretne probleme, o katerih njihov lider verjetno nima pojma. Seveda bo marsikaj prispeval tudi Trump, vendar le tisto, kar se da mirno speljati in uresničiti. Nobenih prekucij ne bo in nobenih revolucij, le nova bolj konservativna in transparentna politika. Prav gotovo ne bodo forsirali indoktrinacije otrok z gender teorijo po šolah in uvajali skupnih stranišč po nakupovalnih središčih ali organizirali barvnih in arabskih revolucij, ki prina¶ajo samo zmedo. Posledično bodo morali tudi evropski politiki prisluhniti mnenju in težavam svojega avtohtonega prebivalstva, ki mu priseljevanje migrantov, ki se nočejo integrirati in delati, že preseda.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
1. Tebi vse smrdi na ksenofobijo (tak pač si, smo že navajeni)

2. Tebi vse smrdi na fašizem (najverjetneje zato, ker sebe vohaš a se tega ne zavedaš)

3. Tebi vse smrdi na rasizem (zato ker ti ni jasno, da muslimani pač niste druga rasa)

4. Še vedno ne vem zakaj pišeš o sebi v tretji osebi, ti si napisal, da on ni turčin in ne titov, ki je z izrazim mladi turčini ciljal na njihovo dejansko ime Young Turks , jaz pa sem po videzu ocenil, da točno to je (turčin kot v smislu da ima korenine v Turčiji) in s tem nisem mislil na nič slabega.

5. S tvojo izjavo, da tip ni "turčin" si torej hotel povedati, da ni musliman. Bravo. In pol sm jst kao čuden, ker nisem tega dojel. Talent.

Na k. javnem forumu filozofiras o tem kdo je "turcin" na podlagi k. videza in tebi to seveda smrdi na ksenofobijo. No shit, Sherlock!?

Od kdaj prva oseba mnozine? Kdo te je izvolil da kogarkoli predstavljas?

Biti rasist ne pomeni diskriminirati samo na podlagi barve koze.

On ni MUSLIMAN (in to se misli pod turcini). Stekas? NI MUSLIMAN. On je American karkoli ti ze vidis ali mislis o njegovem videzu. Vskekakor pa NI MUSLIMAN ,ker je sam rekel NI MUSLIMAN. Po poreklu je mogoce iz WHO FAKIN CARES.

THE YOUNG TURKS nima nobene veze z turcini ali muslimani... Zagotovo ves da med hosti (kolikor je meni znano) sploh ni vernikov, sploh ma ne turcinov.

Torej, bova se enkrat? On NI turcin. Ali je kdo od njegovih prednikov iz Turcije? Koga sploh boli q.

Ne bova še enkrat, ker mi je že prej postalo jasno kaj si ti mislil s tistim turčinom v narekovajih, še vedno pa se ti kljub obrazložitvi tudi sanja ne kaj sem mislil jaz in zato spet tok utripaš s temi muslimani ali pa se sprenevedaš zato, da mi lahko očitaš svoje klasične flance.

Preberi vse skupaj še enkrat, ker več kot očitno spet ne dojemaš ali pa se že nehaj (spet) sprenevedatii.
roza.gif

Aja kar se pa tistih čudnih oseb v smislu pisanja stavkov tiče si pa ti tisti, ki o lastnih izjavah pišeš, kot da so jih spisali drugi. Ali je zdaj nek problem v tvoji glavi ali pa imaš več alter nickov na temu forumu in si malce pomešal vse skupaj med sabo pa nebi vedel.

Till next time - ta ta
srce-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

2. Tebi vse smrdi na fašizem (najverjetneje zato, ker sebe vohaš a se tega ne zavedaš)

3. Tebi vse smrdi na rasizem (zato ker ti ni jasno, da muslimani pač niste druga rasa)

4. Še vedno ne vem zakaj pišeš o sebi v tretji osebi, ti si napisal, da on ni turčin in ne titov, ki je z izrazim mladi turčini ciljal na njihovo dejansko ime Young Turks , jaz pa sem po videzu ocenil, da točno to je (turčin kot v smislu da ima korenine v Turčiji) in s tem nisem mislil na nič slabega.

5. S tvojo izjavo, da tip ni "turčin" si torej hotel povedati, da ni musliman. Bravo. In pol sm jst kao čuden, ker nisem tega dojel. Talent.

Na k. javnem forumu filozofiras o tem kdo je "turcin" na podlagi k. videza in tebi to seveda smrdi na ksenofobijo. No shit, Sherlock!?

On ni MUSLIMAN (in to se misli pod turcini). Stekas? NI MUSLIMAN. On je American karkoli ti ze vidis ali mislis o njegovem videzu. Vskekakor pa NI MUSLIMAN ,ker je sam rekel NI MUSLIMAN. Po poreklu je mogoce iz WHO FAKIN CARES.

THE YOUNG TURKS nima nobene veze z turcini ali muslimani... Zagotovo ves da med hosti (kolikor je meni znano) sploh ni vernikov, sploh ma ne turcinov.

Torej, bova se enkrat? On NI turcin. Ali je kdo od njegovih prednikov iz Turcije? Koga sploh boli q.

Ne bova še enkrat, ker mi je že prej postalo jasno kaj si ti mislil s tistim turčinom v narekovajih, še vedno pa se ti kljub obrazložitvi tudi sanja ne kaj sem mislil jaz in zato spet tok utripaš s temi muslimani ali pa se sprenevedaš zato, da mi lahko očitaš svoje klasične flance.

Preberi vse skupaj še enkrat, ker več kot očitno spet ne dojemaš ali pa se že nehaj (spet) sprenevedatii.
roza.gif

Aja kar se pa tistih čudnih oseb v smislu pisanja stavkov tiče si pa ti tisti, ki o lastnih izjavah pišeš, kot da so jih spisali drugi. Ali je zdaj nek problem v tvoji glavi ali pa imaš več alter nickov na temu forumu in si malce pomešal vse skupaj med sabo pa nebi vedel.

Till next time - ta ta
srce-1.gif

Nisi zapisal doktorat v desetih besedah. Povsem jasno je kaj si mislil in kje si se zehabal ,ker nisi 10 sec razmislil preden si nekaj zapisal.
priden.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sarkazem, Časnik
Zadel je v nulo

Meni je pa to jadikovanje piscev in komentatorjev ob Trumpovi izvolitvi pri nas, v Evropi in Ameriki že pošteno presedlo. Poraženci in njihov bogati sponzor Soros iz plačanih protestov že organizirajo purpurno revolucijo v Ameriki, ki naj bi združila modro demokratsko in rdečo republikansko nezadovoljstvo in povzročila podoben kaos, kot so ga barvaste revolucije že povzročale v svetu, zlasti v Ukrajini.

Jp, to sem takoj predvidel, ko so se začeli 'protesti' in sem o tem pisal nekje na začetku te teme.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Ne vem kako je v Ljubljani, ampak pri nas SV ne rečemo muslimanom turci - kolikor vem govorijo tako v Bosni. CC!

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Brez tega, da postane 51. zvezna država, bi bil precej neuporaben.

https://en.wikipedia.org/wiki/Montreux_Convention_Regarding_the_Regime_of_the_Straits

Citat:
A number of highly specific restrictions were imposed on what type of warships are allowed passage. Non-Black Sea state warships in the Straits must be under 15,000 tons. No more than nine non-Black Sea state warships, with a total aggregate tonnage of no more than 30,000 tons, may pass at any one time, and they are permitted to stay in the Black Sea for no longer than twenty-one days.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

roza.gif

Till next time - ta ta
srce-1.gif

Nisi zapisal doktorat v desetih besedah. Povsem jasno je kaj si mislil in kje si se zehabal ,ker nisi 10 sec razmislil preden si nekaj zapisal.
priden.gif

To bo to ja
smirk-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Pod turcin je mislil na musliman in on NI musliman.... musliman pa narodna ampak verska pripadnost (Eskim etc)

se kaj ni jasno? sicer je pa presojati taksne stvari na podlagi videz je rahlo debilo, pa tudi smrdi na ksenofobijo

Če bi želel poudariti, da je musliman, bi napisal, "musliman".
wink-1.gif

Sicer pa dvomi, da je napovedoval zmago Trumpa, ima celo serijo posnetkov "looser donald":
https://m.youtube.com/playlist?list=PLTpcK80irdQh3BTEv4Jee9iTatvaDJDdQ

Pa recimo zgovoren video iz serije:

Serijo po volitvah pa zaključi s tem:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sarkazem, Časnik
Zadel je v nulo

Meni je pa to jadikovanje piscev in komentatorjev ob Trumpovi izvolitvi pri nas, v Evropi in Ameriki že pošteno presedlo. Poraženci in njihov bogati sponzor Soros iz plačanih protestov že organizirajo purpurno revolucijo v Ameriki, ki naj bi združila modro demokratsko in rdečo republikansko nezadovoljstvo in povzročila podoben kaos, kot so ga barvaste revolucije že povzročale v svetu, zlasti v Ukrajini.

Jp, to sem takoj predvidel, ko so se začeli 'protesti' in sem o tem pisal nekje na začetku te teme.

Šit! Torej se zares dogaja Baba Vanga?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Brez tega, da postane 51. zvezna država, bi bil precej neuporaben.

https://en.wikipedia.org/wiki/Montreux_Convention_Regarding_the_Regime_of_the_Straits

Citat:
A number of highly specific restrictions were imposed on what type of warships are allowed passage. Non-Black Sea state warships in the Straits must be under 15,000 tons. No more than nine non-Black Sea state warships, with a total aggregate tonnage of no more than 30,000 tons, may pass at any one time, and they are permitted to stay in the Black Sea for no longer than twenty-one days.

Ameriške vojne ladje se redno vozakajo po Črnem morju s povabilom Romunije, Bolgarije in Ukrajine.

Sevastopol bi kar na enkrat postal NATO pristanišče, če Putin ne bi naredil, kar je.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Pod turcin je mislil na musliman in on NI musliman.... musliman pa narodna ampak verska pripadnost (Eskim etc)

se kaj ni jasno? sicer je pa presojati taksne stvari na podlagi videz je rahlo debilo, pa tudi smrdi na ksenofobijo

Če bi želel poudariti, da je musliman, bi napisal, "musliman".
wink-1.gif

Sicer pa dvomi, da je napovedoval zmago Trumpa, ima celo serijo posnetkov "looser donald":
https://m.youtube.com/playlist?list=PLTpcK80irdQh3BTEv4Jee9iTatvaDJDdQ

Pa recimo zgovoren video iz serije:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GN0O7-2oVV8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Serijo po volitvah pa zaključi s tem:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BKZIqtrUp8w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ce bi zelel povdariti da je Turk (in to naj bi pomenilo kaj v tem kontekstu) bi napisal da je Turk in ne "turcin". Male velike zacetnice, vera, nacionalnost, itd, itd...

verjetno bos moral preveriti kaj vse pomeni beseda loser v slovarju ANG jezika.

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Sevastopol bi kar na enkrat postal NATO pristanišče, če Putin ne bi naredil, kar je.

To so seveda velike bale, je pa treba tako debilnost plasirat, da se opraviči zasedbo Krima.

13. jul 2011
2.677
626
113
Resno? Koliko so pa Rusi investirali v regime change v ZDA. Ali pa, recimo, Bolgariji.
Kdo je investiral v naše "vstaje" pred leti? ZDA ali Rusija?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Da se ti da je*** z rjuharjem.
cry12bpy.gif

Lepo si spisal, nikakor tudi jaz nisem niti pomislil na veroizpoved in to nima prav nobene veze. Vem, da je američan me pa kar malo bega to zadnja leta, kako je tako veliko število teh voditeljev tega ali onega angležev ali "turčinov".

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Res misliš, da so USA investirale 5 milijard dolarjev za regime change v Ukrajini za brez veze?

Teh 5 miljard je za obdobje 1992-2013. 21 let. 238 miljonov/leto.

5mrd.jpg

V istem obdobju so v Rusiji zapravili 20 miljard. 952 miljonov/leto

Znesek vključuje tudi odstranitev jedrskega orožja v skladu z budapeštanskim memorandumom.

13. jul 2011
2.677
626
113
Veze ima toliko, da se imenuje po turški reformistični struji izpred sto let, katere član je bil tudi Ataturk.

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
ksz

Najverjetnejši naslednik Kerry-a na mestu državnega sekretarja

https://twitter.com/ryangrim/status/798249519628558336

Citat:
Source says John Bolton is close to being named Secretary of State, Corker still a remote possibility, Gingrich is out

julij 2014

februar 2014

http://www.nydailynews.com/news/world/john-bolton-obama-weak-clueless-ukraine-article-1.1622003

Citat:
John Bolton: Obama is weak, clueless and indecisive on Ukraine

Obama has begged both President Victor Yanukovich's authoritarian government and the opposition protesters to exercise restraint and resolve their differences peacefully. The Europeans have only imitated Obama's posturing, proposing embarrassingly weak economic sanctions.

Candidate Obama indulged in a similar flight of fancy in August 2008, when Russia invaded Georgia, another former Soviet republic. Obama then also urged both sides to exercise restraint — a weak, feckless response doubtless carefully noted in the Kremlin.

Today, Obama shares a position with Ron Paul, who says that America has no interest in Ukraine's internal dispute and should stay out. Obama argues essentially the same thing: "I don't think this is a competition between the United States and Russia," he said Wednesday, adding "our approach … is not to see this as some Cold War chessboard."

By contrast, Russia's foreign ministry takes a hard line, comparing Ukraine's protesters to the 1930's "brown revolution" that brought Nazis to power in Germany.

Paul and Obama are flatly wrong, displaying a contemporary version of pre-World War II isolationism.

The West made a major mistake in 2008 when Europeans rejected Washington's proposal to put both Georgia and Ukraine on a clear path to NATO membership, settling instead for vague, aspirational statements.

Podeljujejo nobelove za bait&switch?
hysterical-1.gif

Vse bolj kaže, da je trumpova kampanja izvedla enega večjih nategov v zgodovini.