Sarkazem, Časnik
Zadel je v nulo
Meni je pa to jadikovanje piscev in komentatorjev ob Trumpovi izvolitvi pri nas, v Evropi in Ameriki že pošteno presedlo. Poraženci in njihov bogati sponzor Soros iz plačanih protestov že organizirajo purpurno revolucijo v Ameriki, ki naj bi združila modro demokratsko in rdečo republikansko nezadovoljstvo in povzročila podoben kaos, kot so ga barvaste revolucije že povzročale v svetu, zlasti v Ukrajini. Če je Maver vpeljal izraz false friend, kar naj bi bil Trump ljudem, bom pa jaz rekel, da so bili Obama in Clintoni true enemy s svojo levičarsko agendo splava, lgbt, genderizma, pospeševanja in čaščenja islamizma in nekontroliranih migracij, pripeto na kapital sumljivega izvora iz Wall Sreeta in Sorosevih žepov. Večina ljudi ni hotela novega eksperimenta in napake na vrhu odločanja v ZDA. Ošabni, naduti in arogantni črnec z nejasnim izvorom in nejasno podporo, celo Nobelovo, jim je presedel in niso hoteli še enega eksperimenta s prav tako ošabno žensko, katere podpora je bila že kar dobro vidna. Bela večina je raje izbrala bogatega človeka, ki ne bo kradel njihovega denarja, uničeval njihovih družin, pošiljal firm v tujino, kjer je cenejša delovna sila, ne bo vabil migrantov, ki se nočejo integrirati ampak streljati in trgovati z drogami.
Še enkrat bom ponovil dejstvo, ki sem ga že večkrat napisal. Na parlamentarnih in predsedniških volitvah je zmagala dobra stara in preverjena GOP – republikanska stranka, bolj ko Trump, ki sam ne bo mogel voditi države, ampak se bo moral hočeš nočeš nasloniti na republikanske svetovalce, vlado in njene ministre ter na senatorje in kongresnike. Oni bodo vodili novo politiko in urejali konkretne probleme, o katerih njihov lider verjetno nima pojma. Seveda bo marsikaj prispeval tudi Trump, vendar le tisto, kar se da mirno speljati in uresničiti. Nobenih prekucij ne bo in nobenih revolucij, le nova bolj konservativna in transparentna politika. Prav gotovo ne bodo forsirali indoktrinacije otrok z gender teorijo po šolah in uvajali skupnih stranišč po nakupovalnih središčih ali organizirali barvnih in arabskih revolucij, ki prina¶ajo samo zmedo. Posledično bodo morali tudi evropski politiki prisluhniti mnenju in težavam svojega avtohtonega prebivalstva, ki mu priseljevanje migrantov, ki se nočejo integrirati in delati, že preseda.