The Judgment day

Zmagal/a bo:

Rezultati so vidni samo po glasovanju.
I

Izbrisan uporabnik #9334

To bo še lep hudir!
rolleyes-1.gif
!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Glej, ne bo konec sveta, bo pa svet drugačen. Upam, da na boljše, ker slabše skoraj da ne more biti. Evropa z ograjami, Bližnji vzhod v razsulu, Rusija z nervoznimi prsti na sprožilcu, Kitajska pa definitivno preveč tiho.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, tudi jaz računam na to, dobro si povzel. Ampak vse kaže, da je amerika na barikadah, oz. da je precej proti rezultatu. Kwa bo pa to?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Nič, post travmatziranje, sprejeli bodo dejstvo in cao. Tudi za Obamo so belci pisali grozilne tvite pa so hitro dobili obisk organov.

Savdci se ze opravicujejo ter prilizujejo Trumpu. Bomo vidli, kako popustljiv bo do njih ter koliko je bilo predvolilnega nakladanja.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ja, tudi jaz računam na to, dobro si povzel. Ampak vse kaže, da je amerika na barikadah, oz. da je precej proti rezultatu. Kwa bo pa to?

Amerika na barikadah? Par tisoč od koliko, 190 milijonov volivcev oz 320M prebivalcev?
Ne se hecat. Zabite ekstremiste imaš povsod.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Sej za zunanjo politiko ima Trump čist fajn stališča. Samo notranja politika pa ni njegova stran. Da ne govorim o njegovih izpadih in nekaterih stališčih.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tista župa smrdi po - pač kurjih krempeljcih
crazy1.gif

Samo enkrat sem probal in je imam dovolj, torej zares upam, da se je baba Vanga zmotila.

ps - sem bral tudi jaz ja, o tem fantu. Star pregovor še kako drži, da "denar leži na tleh, samo pripogniti se je treba in pobrati"
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
...ksz...

V navezi na vse te antiTrump proteste po USA, kar "naenkrat" so tisti, ki se oglašujejo za najbolj strpne, dejansko najbolj nestrpni.

aERxGZN_700b.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

V navezi na vse te antiTrump proteste po USA, kar "naenkrat" so tisti, ki se oglašujejo za najbolj strpne, dejansko najbolj nestrpni.

aERxGZN_700b.jpg

Na sliki skrajno desno: "California says NO to hate", selfburn
aplauz.gif

avrOm9X_700b.jpg

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Kumail Nanjiani in Thomas Middleditch iz Silicon Valley

https://twitter.com/kumailn/status/797470238614831104

Citat:
Was at a bar last night with @Middleditch. At the end of the night, 2 white dudes, 20's, who'd been there for hours came up to us.

"We're big fans of you guys. (To Thomas) I trolled you on twitter yesterday." He goes on to say how we're wrong about Trump.

I go "Hey we don't wanna discuss politics right now." His friends goes "oh they're cucks." Then starts yelling at us. "CUCKS CUCKS CUCKS!"

He starts getting in my face. Thomas puts his hand on the dude's chest to stop him. "Don't touch me you cuck. Wanna go outside?"

At this point, the bouncer runs over, grabs them, kicks them out. The bartender is awesome & apologetic. Thomas & I are stunned.

This happened at a bar in LA surrounded by ppl. I can't imagine what it must be like to be someone who looks like me in other parts.

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

Seveda.

2012.

2016.

Najboljši temperament.