The Judgment day

Zmagal/a bo:

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
V smislu sožitja na zemlji mi je pa Trump boljši od Clintonice, celo s Putinom sta se povohala že vnaprej, kar je dober cahen.
Ne vem, če si dobil ravno pravi vtis. Putin je o Trumpu rekel, da je ''colourful'', itak je Trump to (ne)razumel kot pohvalo
aplauz.gif
.
Tako da, ko bo Trump to spoznal, se bo šele začelo sranje. Namreč tip je nenormalno zamerljiv in če se mu zameriš, postane ...
Baje, tako pravijo, jaz nič ne vem...
grin1.gif

No, bomo itak v živo videli. Če so mu že dostop do twitterja pobrali, upam da mu bodo tudi dostop do jedrskih bomb.
Da ne bo celega sveta eno jutro iz WC-ja v zrak spustil, ker se mu bo težko olajšat.
uf-1.gif
Evo, se je že začelo
uf-1.gif
:
Najprej po ''počistil'' znotraj republikanske stranke, potem verjetno znotraj ZDA, potem bo pa prešel na nukanje kakšne države, kjer mu morda ne bo všeč odtenek rdeče na preprogi ob obisku.
uf-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Srčno upam, da se bo zares ukvarjal predvsem "s tistim znotraj". Ima kar precej za ukvarjati se.
(Poln kufer imam naduvane amerike in njenega praskanja tam kjer ni nič njenega
tongue-1.gif
)

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
No ja, kot da bi bilo v obratnem primeru kaj drugače
grin1.gif

Aides for Hillary Clinton, the 2016 Democrat presidential nominee, in 2008 kept a "hit list" of politicians they felt had wronged her during her loss to then-Sen. Barack Obama in the Democratic primary.”*

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.176
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
V smislu sožitja na zemlji mi je pa Trump boljši od Clintonice, celo s Putinom sta se povohala že vnaprej, kar je dober cahen.
Ne vem, če si dobil ravno pravi vtis. Putin je o Trumpu rekel, da je ''colourful'', itak je Trump to (ne)razumel kot pohvalo
aplauz.gif
.
Tako da, ko bo Trump to spoznal, se bo šele začelo sranje. Namreč tip je nenormalno zamerljiv in če se mu zameriš, postane ...
grin1.gif

No, bomo itak v živo videli. Če so mu že dostop do twitterja pobrali, upam da mu bodo tudi dostop do jedrskih bomb.
Da ne bo celega sveta eno jutro iz WC-ja v zrak spustil, ker se mu bo težko olajšat.
uf-1.gif
Evo, se je že začelo
uf-1.gif
:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/rB3k90VWHCA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Najprej po ''počistil'' znotraj republikanske stranke, potem verjetno znotraj ZDA, potem bo pa prešel na nukanje kakšne države, kjer mu morda ne bo všeč odtenek rdeče na preprogi ob obisku.
uf-1.gif

Sem mislil, da bo kak resen posnetek, potem pa vidim, da gre za nek night show, v smislu, da je na JJ anemy listi, Kučan, Čuš in Cerar.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Kwa pa pol, če ni "krščanin"?
Mater, prav peče me po mozgu, ko sem moral prebrati tvoje čitabule. Žal, 25 let so intenzivno delali na tem, da tega jezika enostavno ne maram več. Prevedi v Slo!

In nadalje - kaj je potem, ko ni "krščanin"? Morda opica?

Preklemanski Vatikan!
13.gif

Itaq, Hussein je musliman pa se ni nobeden sekiral. Če se je pa že, so ga hitro utišali.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Zakaj, saj živijo bolj ali manj v NY. Če bi pa morda prodajali, bi pa morda jaz kupil, saj je moja ulica, pa še simpatično je .

Ter - kje si še videl, da bi zet plačeval tastarim nevemkwa ... ?
confused-1.gif

Ðizs, kaj ti je pa v tisti ulici lepega?!
bonk.gif

Pri večini bajt še avta ne moreš obrnit, zato pa imajo " enosmerni krožni promet".
bonk.gif

Da o sosedih ne bi.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ker si licemeren..drgac je pa ze to usluga, da si hcerko vzel.
tongue-1.gif

Licemeren
confused-1.gif
.
Kar se pa hčerke tiče, je pa top baba in je v bistvu bolj ona pobrala mene, ... tako da bi bolj ona morala plesat okoli moje mame itd.
grin1.gif
(pa saj to že itak počne)

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Zakaj, saj živijo bolj ali manj v NY. Če bi pa morda prodajali, bi pa morda jaz kupil, saj je moja ulica, pa še simpatično je .

Ter - kje si še videl, da bi zet plačeval tastarim nevemkwa ... ?
confused-1.gif

Ðizs, kaj ti je pa v tisti ulici lepega?!
bonk.gif

Pri večini bajt še avta ne moreš obrnit, zato pa imajo " enosmerni krožni promet".
bonk.gif

Da o sosedih ne bi.

Ja, sploh ko drnačko srečaš
hysterical-1.gif
.
So pa Ribniki zelo lepa ulica s še lepšim pogledom na kranjsko.
roza.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.176
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
sluzavec ze leze v rit.

Slovenija si je pred Melanijo že skopala svoj grob, ker imamo tako izvrstne novinarje, da znajo sprovocirat in oblatit osebo, do meje, da sproži sodni postopek.
Žal si lahko od Melanije kaj drugega, kot nekaj tisoč zadetkov v Googlu ne moremo obetat kaj več.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Lej, ne morem ti tule vsega napisati, je moja že pred par leti shekala geslo (ali teslo ali kako se mu že reče
sprasujem se.gif
) od alterja.
Treba bit previden.
cheer.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Za kako Ljubljano bi bilo. Sej ni slaba bajtura sam placa pa res ni tam. Sej se je neki prodajala tista bajra, al se motim?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
aplauz.gif
.
grin1.gif

uf-1.gif
Evo, se je že začelo
uf-1.gif
:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/rB3k90VWHCA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
uf-1.gif
v kateri pravljici pa ti živiš? cnn reality al kaj?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kwa pa vem, ... zavese ima papirnate npr.
tongue-1.gif

Definitivno bi v čisto taprvem dejanju likvidiral tisti ameriški poštni nabiralnik.

Glede ulice: nihče ne ve, zakaj se ji reče "Ribniki". Veš morda, Patriot?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
aplauz.gif
.
grin1.gif

uf-1.gif
Evo, se je že začelo
uf-1.gif
:
uf-1.gif

Vir: The Young Turks
bonk.gif