Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Za mene so šli tokrat čez mejo v studijskem delu. Iz življenja se norca delat pač ne gre. Ostali del absolutno gledljiv in zanimiv. A zaradi omenjenega Amazon ne dobi mojih € za naročnino, ko bo serija legalno vidna z naših IP cifer. Me pa zanima, če bo to povsod ostalo v epizodi.
Po eni strani jih je za razumeti, da je treba dat nekaj šok zadev "za reklamo" a za moj pogled so kot rečeno šli prek meje. Nenazadnje je to oddaja o vozilih na 4 kolesih.
jambranje!!Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Za mene so šli tokrat čez mejo v studijskem delu. Iz življenja se norca delat pač ne gre. Ostali del absolutno gledljiv in zanimiv. A zaradi omenjenega Amazon ne dobi mojih € za naročnino, ko bo serija legalno vidna z naših IP cifer. Me pa zanima, če bo to povsod ostalo v epizodi.
Po eni strani jih je za razumeti, da je treba dat nekaj šok zadev "za reklamo" a za moj pogled so kot rečeno šli prek meje. Nenazadnje je to oddaja o vozilih na 4 kolesih.
Kakšno jamranje je pa to?
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
jambranje!!Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Kakšno jamranje je pa to?
del epizode mi je pač totalno mim
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Mimogrede - je možno, da so to snemali takrat, ko je tudi Harris snemal svoj P1 vs LaFerrari vs 918? Ker dirkališče je isto...