A bejž, a sodišče, postavljeno iz strani Rusije, je tako odločilo? Kakšen šok.In sodišče na Krimu je odločilo, da je bila odcepitev zakonita. Tudi referendum je bil zakonit in veljaven, je odločila volilna komisija in sodišče na Krimu.
In tako meni tudi mednarodna skupnost ( tista ki je odcepitev priznala - jih je kar nekaj) Tista, ki odcepitve ni priznala, pa meni da ne.
Ali je zahodna mednarodna skupnost bolj merodajna kot vzhoodna mednarodna skupnost?
),Kdaj pa celovitost Srbije (vključno s Kosovo) ?Generalna skupščina ZN je marca 2014 sprejela resolucijo, ki potrjuje teritorialno celovitost Ukrajine, vključno s Krimom.
Nič ne spreminjam teme. Samo na primeru Kosova ti kažem, koliko velja mnenje mednarodne skupnosti. NIČ.Zakaj menjaš temo? Prej si tolkel nebuloze o Krimu, zdaj pa vlačiš Kosovo noter. Lahko enkrat odkrito odgovoriš na vprašanje brez preusmerjanja pozornosti?
Krim se je odcepil pod rusko okupacijo in v nasprotju z mednarodnim pravom, zato ga večina držav OZN ne priznava.Nič ne spreminjam teme. Samo na primeru Kosova ti kažem, koliko velja mnenje mednarodne skupnosti. NIČ.
OZN namreč priznava celovitost Srbije (s Kosovom) večina držav OZN Kosova ne priznava. Mi pa pravimo, da je Kosovo samostojna država. Je ali ni?
O veljavnosti referenduma odloča volilna komisija, in ne nekdo preko luže s kavča. Lahko ga sicer ne priznava, če ni zadovoljen z rezultatom. ampak to ne spreminja dejstva, da se je Krim odcepil.
Pa saj EU tudi ni priznala ruskih volitev, in ne priznava Putina kot predsednika, Pa to ne spremeni dejstvam da je Putin predsednik.
Pa tudi Slovenijo prvih pol leta skoraj nihče ni priznal iz mednarodne skupnosti, pa vseeno pravimo, da smo samostojni od 25 jun 1991.