Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Na kermu pašniku je zej to, da potegmen?
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Oddaja nima več takega čara kot original TOP GEAR, vse preveč je poenostavljenih zadev prilagojenih ameriškim gledalcem. Oddaja diši po instant see&forget zabavi in nima nekega see.me.again naboja.
Toskana, Azurna obala, Dolomiti, Provansa, vsi prelepi koncu evrope ki so bili včasih del Top geara so sedaj preteklost? Bomo gledal evropske avte v Miamiju, New Yorku in L.A. -u z debelimi policaji v ozadju in njihovimi oranžnimi speed limiti na vsakem vogalu?
Dam jim fore še par oddaj, kljub temu da imajo podpisan 3 letni aranžma. Če ne bo izboljšave je trenutni original Top gear vseeno bolj gledljiv.
V novi izdaji oddaje GT ekipa žal izgleda kot dober band, ki je prisiljen igrati drugačno zvrst glasbe kot jo je vajen in v kateri je (bil) dober.. Ekipa je trenutno v službi, ni pa v elementu.
Škoda.
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Kul oddaja - ni bil pa zaenkrat nek presežek. Meni tudi novi topgear ni bil slab.
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Začetek je bil dober, a to testiranje super športnikov čez celo oddajo... je bilo pa dolgočasno... v bistvu bolj reklama za te avte kot pa kakšen test... mogoče mi bodo druge bolj všeč...
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
so pa zamudili s holy trinity, je ze salomondrin to naredil pa se nekdo (je na yt posnetek)