Težave, prosil bi za vsakršno informacijo

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
19.17 se včlani nov član gregor ,ki napiše neumnost o hčerki 20.17 se včlani nov uporabnik, ki kot iz topa izstreli ob 20.20 rešitev, kdo je pedofil!
bonk.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Nagradno vprašanje:
kaj imajo skupnega svetovno prvenstvo v računalništvu, karateist, ki bi rad postal predsednik države in pedofil, ki v prostem času lovi labode?

Nagrada: 100 altov.

Gregor1971

Zelenc'
1. feb 2009
19
0
1
Citat:
Uporabnik Gregor1971 pravi:
Kot sem obljubil poročam, na naslovu Orehova 37 ni nobenega, deluje vse skupaj kot da bi bilo že vrsto let zapuščeno, čeprav pred hišo stoji zelen ali moder (za barvo nisem prepričan saj je v temi) avto Kia Clarus ter za hišo Daewoo rdeče barve. O Golfu ni ne duha ne sluha. Čeprav je v bližini garaža in bi utegnil bit notri. Okolica hiše je prav tako popolnoma zapuščena, v bližini je še ena hiša in štala, prav tako mislim da zapuščeno.Močno pri sebi dvomim, da kdo živi v takšni hiši oz. v celotnem sklopu. Na avtomobilu sem pustil listek s telefonsko številko, kamor me lahko pokličejo da se pogovorimo - če seveda kdo sploh živi tam. Bom počakal do jutri in se popoldan oglasil še enkrat. V nasprotnem bom obvestil policijo, da izbrska njegov naslov.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
lahko da potrebuje ogroooomnoooo pozornosti..... zato tudi samopromocija po fomumih?
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Nagradno vprašanje:
kaj imajo skupnega svetovno prvenstvo v računalništvu, karateist, ki bi rad postal predsednik države in pedofil, ki v prostem času lovi labode?

Nagrada: 100 altov.

pomankanje realnosti?
tongue-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Gregor1971 pravi:
synthman, na pevske že hodi sama od 9 leta z avtobusom, včasih jo pelje tudi sodelavec, včasih tudi sam odvisno kako imam delovni čas. Ni vedela ker revica ni upala gledat a imam potrjeno da je človek isti. Poročam še danes kako se bo razpletlo. Alcyx hvala tudi tebi za tole povezavo, mi bo še kako prav prišla, ne moreš verjeti.

haha A revica registrske ni upala pogledat, lepo si je pa ogledala spojlerje, pa model avta LOL.

Kakorkoli, bi rekel da si nevesten foter, ki otroka zanemarja in pušča deklico samo, da se tako daleč sama vozi z avtom.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:

Prišla sva v njeno sobo, kjer me je bodoča 13 letna slavljenka Maša pričela poljubljati po predelu vratu, zelo mi je ugajalo, njene ustnice, mehke kakor kašmir, sladke kakor med, na mojem vratu, nisem dojemal a počasi mi je postalo jasno, kaj si mlado pohotno dekle želi od mene. Želi si divjega seksa. Nisem pričakoval tega od trinajstletnice. Prvič sem doživel, da mi ga je dekle prijelo v roke, čeprav le za nekaj časa,

bonk.gif

hysterical-1.gif
ne grem se več hahahahah

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
če ma samo tebe, potem je res ne morš pustit cel dan same. ma sigurno rajš njega kot polno hišo igračk. tega ne dojamejo bogataši

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:

Prišla sva v njeno sobo, kjer me je bodoča 13 letna slavljenka Maša pričela poljubljati po predelu vratu, zelo mi je ugajalo, njene ustnice, mehke kakor kašmir, sladke kakor med, na mojem vratu, nisem dojemal a počasi mi je postalo jasno, kaj si mlado pohotno dekle želi od mene. Želi si divjega seksa. Nisem pričakoval tega od trinajstletnice. Prvič sem doživel, da mi ga je dekle prijelo v roke, čeprav le za nekaj časa,

bonk.gif

hysterical-1.gif
ne grem se več hahahahah

Tip je difekten
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kdo pa je rekel da je to dejansko naredil in da ne to samo piše v 3 dni? Jaz tut lahko napišem da sem včeraj eno znano slovenko položil? Pa sem jo ali ne?
evil.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Kaj ti si razumel človeka,da dela cele dneve ,da lahko hčeri nudi najbolje.
Vsekakor od dobrega očeta ne pričakujem, da deklico pošilja samo na avtobos, še posebno če ve, da jo na izstopni postaji čaka pedofil.
Pa petje gor ali dol, to ni nujna zadeva. jest nebi reskiral.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.