Težave, prosil bi za vsakršno informacijo

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Preberte enega prvih blogov, ki jih je spisal. Spolno občevanje s starši. Nič čudnega, da je pedofil.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Ampak ej... Njegova cela familija ni čisto normalna.

1. jedo ujete labode
2. tip šiba pedofilijo
3. oče strelja na ljudi
4. frizura, ki prikazuje defekacijo..

jao jao

+

- foter ga je posilil
- pretepli so ga sredi MB
- streljali na njegovo hišo ker je eno punco več dni opazoval
- mu grozili zaradi ene druge punce in mu pretepli psa

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
105
63
mb+ -20km
ksz
jaz ne vem,kaj delajo ti ljudje,ki berejo njegovo sranje in nic ne ukrepajo,al pa moderatorji(ce sploh so na netlogu)?!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
tisti moderatorji so itak bedaki. enkrat me hoče en tip dodat kot frenda, jz mu pišem da kdo je in kaj bi rad. on pa reče moderatorju da mu grozim... in potem mi moderator grozi da me bodo blokiral če mu bom še grozil
bonk.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ksz

pa ste prepričani da je to vse res? ne zagovarjam nobenga

bolj kot sem gledal njegov blog, bolj si mislim, da je vseskupa bolana "zajebancija" ... mislim, da bi se človek po tolkih grožnjah in pretepih malo zamislil nad svojimi dejanji ... sploh pa da bi še vse to objavljal na netu

sej mogoče je vse res ampak vedno bolj mi deluje, da se mu nekdo samo želi maščevat in pač po forumih širi to temo

če pa je res pa naj se tipa zapre v bolnico

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Vendarle ... sto ljudi, sto čudi. Na svetu je mnogo več nenormalnih, kot si nekateri mislite.
rolleyes-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
in slučajno sta na netu in ta tema (tamala stara 11let) in potem se najde tema nekoga ki piše glih o 11let stari punčki? c mon

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Fak da ma tak model sploh službo pa keš lol. Sej niso normalni. Najbolj kr celo familijo v zapor lol.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:
novega lepotca in sicer Golfa 5. generacije prežene solze in pričara nasmeh. Motor je 1,9 TDI, ko pohodim plin, mi moj prijatelj v hlačah poskoči visoko, visoko, lahko bi se skoraj dotaknil volana, če ne bi bil tako majhen. Da preidem k bistvu. Zanimivo je, da sem si avto lahko privoščil praktično čez noč, kljub dokaj visoki ceni. Ko sem se danes malo peljal po Mariboru, sem videl, kako se obračajo glave za mano oz. mojim konjičkom. Tako otroci, kot starejši; tako nežnejši, kot močnejši spol; tako srbi, kot cigani.

pa daj ne me zajebavat nooooo
hysterical-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
meni se tudi tak zdi..... jebeštrga... naj mu nekdo nastavi past potem pa bomo vedli
smile-1.gif

Gregor1971

Zelenc'
1. feb 2009
19
0
1
Kot sem obljubil poročam, na naslovu Orehova 37 ni nobenega, deluje vse skupaj kot da bi bilo že vrsto let zapuščeno, čeprav pred hišo stoji zelen ali moder (za barvo nisem prepričan saj je v temi) avto Kia Clarus ter za hišo Daewoo rdeče barve. O Golfu ni ne duha ne sluha. Čeprav je v bližini garaža in bi utegnil bit notri. Okolica hiše je prav tako popolnoma zapuščena, v bližini je še ena hiša in štala, prav tako mislim da zapuščeno.Močno pri sebi dvomim, da kdo živi v takšni hiši oz. v celotnem sklopu. Na avtomobilu sem pustil listek s telefonsko številko, kamor me lahko pokličejo da se pogovorimo - če seveda kdo sploh živi tam. Bom počakal do jutri in se popoldan oglasil še enkrat. V nasprotnem bom obvestil policijo, da izbrska njegov naslov.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.