Težave, prosil bi za vsakršno informacijo

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Mam občutek da je tale Gregor1971, kar sam tale "pedofilček", namreč tudi sam sem prebral vse bloge od tistega izmečka na netlogu, in je način pisanja ter izražanja povsem enak kot pri našem uporabniku Gregor1971.

Sigurno potrebuje strokovno pomoč, imam pa občutek, da takemu človeku ni pomoči! Ne glede na to ali je vse res kar ima na netlogu napisano ali ne. Če pa si zmišljuje je pa še toliko huje!
Bo pa vse nekoč dobil nazaj, brez skrbi-tako kot pravijo ČEZ SEDEM LET VSE OKOL PRIDE

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
105
63
mb+ -20km
"Nisem opazil, da kdorkoli tu zagovarja pedofile."
malo po ovinkih ze.
"Aha, ti bi raje videl, da pedofil deklico posili, kajti potem bi ga pa lažje ujeli, in se maščevali nad njim. Imam prav? "
nimas prav,ce pa je to zajebancija odpiralca teme,pa predlagam IP ban za njega in njegovega odresitelja,ker s takimi
stvarmi ni zajebancije,ker nas je tu po mojem ogromno kateri imamo mladoletne hcerke doma.
lp.

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Kaj če bi se nehali ubadati s tem, ali je bila celotna tema zmenjena ali ne
rolleyes-1.gif

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Se v naprej opravičujem vse zidarjem. Ampak za zidarja presenetljivo dobro obvladaš slovnico, pravilno uporabljaš veznika "s" in "z", vejice postavljaš na pravo mesto, skladnja je brezhibna.
Po mojem mnenju, si načrtoval kar dober scenarij, sicer ne vem s kakšnim namenom, ampak si bil odkrit.

Gregor1971

Zelenc'
1. feb 2009
19
0
1
JosipBroz, da te razočaram, po poklicu sem diplomirani gradbeni inženir. Delam kot zidar, ker, trenutno ni ustreznega prostega delovnega mesta zame, se tako s hčero preživljava. Upam, da sem bil dovolj natančen o svojem poklicu .

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Tudi zidarji so včasih hodili v šolo
rolleyes-1.gif

Res ne vem kaj bi avtor imel od tega, da bi se z nekom zmenil da mu javi tistega pedofila. Da bi pa bil pa avtor tistega bloga tudi avtor teme, pa bi bilo res
bonk.gif
. Kaj bi imel od tega, razen da bi ga vsi tukaj hoteli linčati in ožigosati ?

Tako da predlagam da nehate smetit temo s takšnimi ugibanji
10.gif

Če pa vam še ne da mira, pa se preko zasebnih sporočil pomenite z avtorjem teme.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Kaj pa, če bi se ti nehal ubadat z nami? Že zehaš pa si preveč odprte glave, da vse veš? MAr ni forum zato, da se pogovarjamo?

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Edino kaj se mi zdi čudno ,da sta dva nova uporabnika eden sprašuje drugi nam nalima link do osumljenega. Čeprav tisti kateri je spisal te bloge ni normalen.
Ta dengere očitno potrebuje takojšno pomoč.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Ja, se zgodi, kadar misli prehitevajo prste, ki tipkajo. "S" in "z" sta bila in sta še vedno predloga.

Pa še odgovor pacientu, ki je začel temo: pa kaj za vraga pišeš, da si zidar, če nisi. Napiši kaj si in se ne igraj skrivalnic.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
ksz

meni pa tisti profil na netlogu bolj deluje kot maščevanje bivše punce.... pomoje pubec za to niti neve
smile-1.gif

Tu pa tam dobi okoli kepe, zakaj pa neve
smile-1.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Jaz osebno mislim, da gre za eno in isto osebo, katera išče pozornost. Mogoče pa na tak način hoče pokazat, da potrebuje pomoč.
Zanimivo je to, da nič ne komentira Gregor takih izjav, ki napeljujejo na to da je to on. Mu je čisto ravno! Ala Damjan Murko style.

Gregor1971

Zelenc'
1. feb 2009
19
0
1
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Ja, se zgodi, kadar misli prehitevajo prste, ki tipkajo. "S" in "z" sta bila in sta še vedno predloga.

Pa še odgovor pacientu, ki je začel temo: pa kaj za vraga pišeš, da si zidar, če nisi. Napiši kaj si in se ne igraj skrivalnic.

Ker delam kot zidar, je mislim, da pošteno če človek napiše, da je zidar. Ne pa, da bi napisal sem gradbeni inženir, jutri boš me pa videl v modrem kombinezonu fasado delat sred maribora.

Gregor1971

Zelenc'
1. feb 2009
19
0
1
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Jaz osebno mislim, da gre za eno in isto osebo, katera išče pozornost. Mogoče pa na tak način hoče pokazat, da potrebuje pomoč.
Zanimivo je to, da nič ne komentira Gregor takih izjav, ki napeljujejo na to da je to on. Mu je čisto ravno! Ala Damjan Murko style.

Zakaj pa bi komentiral takšne izjave? Nimam potrebe, raje preslišim neumnosti, nekateri pa iščete ravno to, da se lahko vpičite v nekaj in potem zavedete še drugo polovico forumcev, ki je pripravljeno pomagat. Takšni ljudje ne sodite na forum. Brez zamere.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.