Citat:
Uporabnik stein pravi:
Eh, po tej logiki, bi že morali imeti gume ko formule.
(ali je ta napredek le pri zimskih? Ker letne mi drsijo že na suhem, pa so komaj nekje drugo sezono)
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
trenutno gledam na gume-direkt, imam same dobre izkušnje z njimi, bom pa preveril še ostale spletne trgovine75 je birdgestone/fulda, 100 Vredstein, kumho 60.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hehe, bedasto, isto kot da bi rekel da je Hyundai dražji od BMWja v enake segmentuSicer pa nevem od kdaj je Vredstein "dobra" gume, koliko vem je Vredstein srednji rang. Po domače, ni v top segmentu (GY, Michelin, Conti,...) je pa dost boljša od čungalung... Če sem napačno dojel me naj kdo popravi... LP
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Tisti, ki se vsaj malo spozna, ga bo motila starost. Tudi sam imel stare že 4 leta, pa ni bilo pripomb. Samo ti si jih imel najbrž 5 sezon v uporabi, jaz le 3. Probaš in sigurno se bo en našel. Enim ni pomembna starost, samo da dobi za smešno ceno 4 dobre gume, ker za nove nima. No, vsaj mislil bo, da so dobre, ker majo še veliko profila.
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hehe, bedasto, isto kot da bi rekel da je Hyundai dražji od BMWja v enake segmentuSicer pa nevem od kdaj je Vredstein "dobra" gume, koliko vem je Vredstein srednji rang. Po domače, ni v top segmentu (GY, Michelin, Conti,...) je pa dost boljša od čungalung... Če sem napačno dojel me naj kdo popravi... LP
letne pnevmatike
Zgornji link ovrže tvojo trditev in tvoj top segment pogori na celi črti. Ni samo proizvajalec zagotovilo za dobro pnevmatiko, vendar se razlikuje od modela do modela. Zmagovalna pnevmatika priloženega testa je trenutno na mojem avtomobilu in je boljša kot Michelinke in Goodyearke, ki sem jih imel do zdaj. Vendar ... kot pravim je odvisno od modela in ne proizvajalca.
LP
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Aja zdaj sem še pogledal 1x ta tvoj test, pa ne mi rečt da sveto verjameš da je guma Maloya boljše od Continentala, Michelina, GY ter Pirellija