Test pomivalnih strojev

pomivalni ni samo pomivalni kot znamka in model, vsak user ga drugače uporablja, razlika je v vodi, razlika je v pomivalnih sredstvih, soli, sijaju, tabletah in na koncu kolk usrane krožnike noter bašejo (enin noter kr s špageti vred not zadegajo , itak da more nekaj crknit slejkoprej) .... Tako da 15 neznank...že pri istem modelu se mora sesut statistika. Jaz/mi ta večjo svinjarijo splahnemo, dela 8 let bp, Milko. Furamo ga na srednji rang tablet, kupljenih v akcijah v rangu pod 20 centov/tablet, mašin laufa cca 3 do 4x na teden 95% na Normal programu.
podobno ravnam oz našimi 6 pikami....s tem da rabimo gel, vsake toliko spustimo skz čistilo. Rabimo pa zadeve od winnisa, stroj pa pere zihr 2x dnevno

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
929
106
43
select 1 from dual;
Mi imamo tudi od 2016, ko smo se vselili v hišo vse od Gorenje (višji razred takrat). Se pravi pralni,sušilni stroj, skrinjo, 2 hladilnika, napo, pečico, indukcijo, pomivalni stroj.

Od vsega tega je crknil pomivalec po 6 letih (vmes prej 1x je bil popravljan v garanciji), ostalo dela (upam, da ne bom sedaj zaradi tega posta dobil po:bonk:). Smo pa kar heavy userji, tako da se nisem pretirano obremenjeval za pomivalec (pa še zavarovalnica je dala 50% cene novega ker smo imeli zavarovan strojelom, tako da je nov (tudi Gorenje) prišel 250€)

• Všeč mi je
Reactions: Pepe in luciano

matej_

Guru
25. okt 2007
2.209
740
113
Ce koga zanima bela tehnika od Gorenja/Hisense, imajo v enem od nakupovalnih centrov v Velenju razprodajo.
Sicer ze traja par dni ampak mnde je robe se dosti.
Je pa vse od pralnih, susilnih, tvjev, sesalcev, itd.

• Všeč mi je
Reactions: tony