moja žena. še mal več je bilo. je pa res da ni čisto normalna tako da , post na mestu.Keri normalen človek da za pomivalni stroj 1399,00€? Pa bodite resni no.
moja žena. še mal več je bilo. je pa res da ni čisto normalna tako da , post na mestu.Keri normalen človek da za pomivalni stroj 1399,00€? Pa bodite resni no.
Ne razumeš ker toliko nimaš. Pa ne se sekirat jaz ne razumem niti Mileta za 1.4K.Tisti ki v Ljubljani kupijo flat za pol mio... Nikjer ni racionalne razlage. Pa ajde, nakup Mileja še razumem, nakup omenjenga flata pa res ne.
Če se navežem na "samodejno odpiranje vrat in izpust vlage...", dvomim da je tole fajn za pult, ker bo kmal začeu cvetet tam, kjer ni ustrezno zaščiten... Nevem, men to ni smiselno...
KSZ, pri mieletu je še ena fina stvar, ki pa je test ne omenja: obstajajo XXL izvedenke pomivalnih strojev, ki imajo cca 5cm višjo notranjost, in ti centimetri pridejo še kako prav npr: https://www.miele.si/gospodinjski/pomivalni-stroji-2510.htm?mat=11070740&name=G_7155_SCVi_XXL
Če se navežem na "samodejno odpiranje vrat in izpust vlage...", dvomim da je tole fajn za pult, ker bo kmal začeu cvetet tam, kjer ni ustrezno zaščiten... Nevem, men to ni smiselno...
Mislim da če vržem vse skupaj je familija na 75% omenjenega zneska. Pa nebom govoril kaj imam in kaj ne, ampak to kar imamo, ga ni fleta v Ljubljani, ki bi ga zamenjal.Ne razumeš ker toliko nimaš. Pa ne se sekirat jaz ne razumem niti Mileta za 1.4K.
OFF:
Mislim da če vržem vse skupaj je familija na 75% omenjenega zneska. Pa nebom govoril kaj imam in kaj ne, ampak to kar imamo, ga ni fleta v Ljubljani, ki bi ga zamenjal.
Ja, Siemens.Ima tudi BOSCH. Pa verjetno se kdo.