Meni na androidu normalno prenese - res pa imam trenutno oboje v wifi omrezju. Tisti krogec kaze potek prenosa posnetka...Hocem presneti iz appa na telefon posnetek dashcama. Ne nalozi nic. A je spet kaka fora s kako nastavitvijo, jezikom ipd. Tesla app ima vsa dovoljenja tam pod "aplikacijami". A moram se kje kaj nastaviti? Android.
Meni na androidu normalno prenese - res pa imam trenutno oboje v wifi omrezju. Tisti krogec kaze potek prenosa posnetka...
Zastava 128 je tudi bila veliko lepša od 101, če bi bilo to res jih nebi bilo toliko malo na cestikaj pa vem, limo je precej lepši kot suv. jaz sem samo trojke gledal... je pa manj praktičen...zagotovo. ampak ne rabimo. smo Eja karavan obdržali, zgonjenega sicer![]()
To je podobno kot odgovor neke druge znamke, ko sem rekel da se 99% časa sam vozim pa da mi 3 conska klima in gretje sedežev zadaj niso nek deal-braker oz. jih raje ne vidim v avtu. Ampak jih pa moraš vzet, ker to je to, za to kar hočeš.Kaj pa bi ti vzel? Na voljo imas itak samo izbiro barve, kljuko in velikost felten. Ni to VW kjer imas na 17 straneh spisek dodatne opreme
Samo prijazen je bil do tebe, ko si se qrčil in ti ni hotev vzeti veselja. Za razliko od tebe.še enkrat alu felna je v tem pogledu popolnoma brezveze, ker je prek radkapa (grda sicer) ampak ima funkcijo aerodinamike. (jeklena feltna drugače na aftermarketu stane isto kot litka, bizarno sicer.. )
Torej kaj nima?
So solze. Seveda. Kolega lani kupil za 28 focusa karavan avtomatik z onim mličnko 3cilindre turbo. luštn, top nakup...praktičen sicer ...a so bile solze ko je videl tole klošarsko teslo in se z njo peljal. Jebat ga zdaj.
Vse ima svoje prednosti in slabosti, ampak bela tesla meni predstavlja "ekonomista", ki špara tako da je dal 35k za avto + 25k za SE + 10k za TČ + 15k za izolacijo bajte + 10k za 15 slojna okna (povsod odšteta subvencija) ... in potem ima prihranek za en sendvič na petrolu vsakič ko (ne)tanka. In na nobeni vaški veselici se ne pozabi pohvalit koliko prihrani s tem ...
Naj si vsak svoje ogledalo postavi, samo sam sem pred pol leta skeširal za nov avto več kot je bila takrat črna tesla 3 z vlečno kljuko (to je kao "full trim" pri tesli?). Pa ni EV, pa ima vlečno kljuko pa še kaj kar tesla nima (baje pa nikoli ne bo znal vozit sam, kar pa bo tesla nekoč lahko ... baje).V tvoji glavi je tako, korektno. Sam taki k ti so pa zame navadni bluzatorji, k nonstop pametujejo pa izgovore iscejo, da neki ne kupjo. A vejo, poznajo pa vse tako, kot da so sami izumli, nardili. Sej ves, uno: bi, pa ne more... a dela se... Gluma z drugo besedo.
Ker to je pa zastonj?Povsem vseeno. Imaš nastimano, da ti avta ne spusti preko določene T notri.
Da smo ontopic. Sem testiral Teslo Y (in že prej Teslo 3) in z avtom načeloma ni nič narobe, ampak je padel na par osnovnih pogojih. V osnovi pa kot rečeno avto za eno osebo ne rabi bit 5m dolg in 2.5t težak, tu pač tudi tesla zgublja kupce ("clio" kupci), kitajci jih pa dobivajo.Bravo! Upam, da si ful zadovoljen. Ne razumeva se najbolje. Mene sam moti to, da nekateri necesa nimajo a pametujejo bolj o tem, kot oni, ki dejansko imajo / uporabljajo. Brez zamere, spadas med slednje.
Vse ima svoje prednosti in slabosti, ampak bela tesla meni predstavlja "ekonomista", ki špara tako da je dal 35k za avto + 25k za SE + 10k za TČ + 15k za izolacijo bajte + 10k za 15 slojna okna (povsod odšteta subvencija) ... in potem ima prihranek za en sendvič na petrolu vsakič ko (ne)tanka. In na nobeni vaški veselici se ne pozabi pohvalit koliko prihrani s tem ...
Ker to je pa zastonj?
Pač nimam garaže na obali. SE pa tudi ne.