Ja za 28 potencialna žrtev pač pogovtne belo barvo. Še vedno jo loh za 700e das v folijo. Npr. zlato, hrvasko šahovnico ali pa "bmw (ex)X4 dizejin"
ona rdeča je huda ali? te recimo ko so zdaj razprodane signiture edition...?Tesla ma tok grde barve, da druge razen bele ni jemat
še enkrat alu felna je v tem pogledu popolnoma brezveze, ker je prek radkapa (grda sicer) ampak ima funkcijo aerodinamike. (jeklena feltna drugače na aftermarketu stane isto kot litka, bizarno sicer.. )
Torej kaj nima?
So solze. Seveda. Kolega lani kupil za 28 focusa karavan avtomatik z onim mličnko 3cilindre turbo. luštn, top nakup...praktičen sicer ...a so bile solze ko je videl tole klošarsko teslo in se z njo peljal. Jebat ga zdaj.
kaj pa vem, limo je precej lepši kot suv. jaz sem samo trojke gledal... je pa manj praktičen...zagotovo. ampak ne rabimo. smo Eja karavan obdržali, zgonjenega sicerJa nekako je problem T3 to da je edini v segmentu vozil ki se sploh prodaja, prodaja se pa samo zato ker je Tesla in EV. A razumeš da so časi limuzin v EU mimo?
Da se konkretiziramo. Sam sem si 20 let nazaj lastil 5 let passata 1.8T, ne zato ker je bil varčen, ne zato ker je imel plac, ne zato ker je bil bulletproof ... ampak zato ker sem si ga lahko. Danes bi kupil karavan ali SUV TDI (če bi bil 20 let mlajši in isto "pameten" samo bolj racionalen), racionalno gledano nikoli nebi sploh šel gledat limuzin.
Januarja in februarja so jih pa skupaj prodali xy kosov![]()
Preobrat na trgu: Z naskokom najbolj prodajan avto v mesecu marcu je električni!
Z naskokom najbolj prodajano osebno vozilo v mesecu marcu je bila električna tesla 3. Teh so v marcu prodali kar 352, na drugem mestu sledi nissan quashqai (241), na tretjem pa Sloveniji že več let zelo priljubljena škoda octavia (199).www.zurnal24.si
No da dodam, passata sem imel higline oprema, ni da ni ... bele T3 ki jih videvam na cesti so pa vse bele in že po tem vem da so noter ekonomiki ki so ekonomsko preračunali kako se T3 splača (realno bi za isti namen kupili cliota 1.2 10 let starega pa bili enako veseli, z manj stroški čez palec kot s teslo).kaj pa vem, limo je precej lepši kot suv. jaz sem samo trojke gledal... je pa manj praktičen...zagotovo. ampak ne rabimo. smo Eja karavan obdržali, zgonjenega sicer![]()
Ja voziš se sam v 4.7m dolgem avtu bele barve z jeklenimi feltnami na katerih so linglong gume, pa jasno pozimi v bundi ker gretje pobira kwh, poleti pa s šipami dol da se vidi razkoš. Edini razkoš je pa en mali TV na sredi armaturke s katerim med drugim tudi šaltaš pa brisalce upravljaš. Sploh ne vidim druge ciljne skupine da to kupi kot tiste ki gredo (zadnji) vplačat v piramidno shemo!itak da ekonomija, zato pa se voziš 3x cenej in brez servisov![]()
Bela je drugače super za sonce. Sem imel prej kovinsko rjavo pa ni primerjave. Se pa bolj vidi umazanija, jebatga.
Spet na pamet. 18" in 19" feltne so alu, s tem da imajo 18" samo "radkapo" čez alu platišče. Jeklena pri modelu 3 ne obstajajo.Klošarija v glavnem,
Če bi črno barvo pa vlečno kljuko, pa da nimaš jeklenih felten kot stoeenka padeš daleč v rang subvencije nižje + vse skupaj te košta 5k eur več in si skoraj na 7k več zaradi drugačne subvencije. Torej govorimo sedaj o rangu 40k eur, tu se pa dobi marsikaj na trgu.
Je vse AUTO dokler ni.uf, cakaj sej si google mojster...a vseeno te bom podučil.
turanza EV so gume, klima skoz laufa (AUTO), brisalci AUTO, led matrix AUTO, menjava AUTO tudi v D in R. Vozi sicer ženka.
In to je to.
Ja to je to klošarjenje. Tiste feltne lahko da so zlate, samo zgledajo kot odpad, zato so čez radkape.Spet na pamet. 18" in 19" feltne so alu, s tem da imajo 18" samo "radkapo" čez alu platišče. Jeklena pri modelu 3 ne obstajajo.
Kljuko naročiš naknadno (da ni zraven avta na računu zaradi subvencije) - cena je enaka, montaža traja 1 uro, namontirajo ti jo pa enako kot v tovarni.
Ja bi rekel da sem malo poseben, zato me pa imate tle da vam težim!Glede na to, kolk imaš ti enih problemov z vsem mogočim, si se vprašal da ni problem v tebi?