kok to staneuf, zamudila Juniper, FL Y-lonke, škoda. Sicer ni zdaj dost lepša kot original spak, a vseeno.
Poglej priponko 93527
Vprašanje:uf, zamudila Juniper, FL Y-lonke, škoda. Sicer ni zdaj dost lepša kot original spak, a vseeno.
Poglej priponko 93527
Kona?sej vklapljam, pa vseeno ne morem akceptirat.
Jaz zdaj gledam za drug avto, da skočim po kono za 16kilo iz de, 20kkm prevoženih.. Za tist mi je vseeno kaj ima in kaj nima pa kak gre.
Kaj pa če se uporabnica poduči in si v nastavitvah nastavi na delovanje brez rekuperacije?Ja, malo sarkazem vklopi. To mi je tak fail, da ne morem povedat... Vse ostalo se pac izkoristis in se prilagodis "razmisljanju", kot so si ga zamislili inženirji in gre... Ampak tole je pa nevarno po mojem mnenju.
rotor česa?Kona?
električna?
pa je že prijelo rotor al je še za počakat pri 20k km?
Kaj pa če se uporabnica poduči in si v nastavitvah nastavi na delovanje brez rekuperacije?
Ti samo ne znaš, ni ne fjučer in ne bugPa dobr, to sem jaz... Pocak 10 postov, da se jasno in glasno pove, da jaz ne vem in ne znam in da je to feature, ne bug... In spet bo vse prav na tem svet...
Nič na pamet!No, dej... Ne glupi brez veze pa na pamet. Ce ne bi, me zdele sploh zmotilo ne bi.
Ne vem, zakaj taka defenziva... Ene stvari pac niso OK oziroma za domov pisat. Sem se naucila omejitev, ki jih ima in z vsakim updajtom se jih bom spet in to je to... Ima pa jih, in to tudi take, ki jih drugi nimajo. Al je to bogokletno reč't?
Avto se da nastavit, da deluje isto kot vsak drug avto in ti ne zavira z rekuperacijo(s tem ne boš filala batarije)
se opravičujem, rekuperacija mi nagaja doma, zato sem pobrkal z regeneracijo.Aja, mislis regeneracijo...
No, potemtakem naj ti povem, da je bila to prva stvar, ki sem jo hotela izklopiti oziroma baje so 3 stopnje... Pri starejsih modelih, pri novem te moznosti ni vec. Se oa strinjam, da je nepotrebna, samo malo se je potrebno navaditi. Jaz ze celo življenje bremzam z motorjem. Si z gasa dol stopil in je pocasi pojenjalo. Pri tesli deluje, kot da zabremzas, razen se gres pocasi dol z gasa, ne naenkrat. Kajn problem, tole je feature, ne bug...
Kot drugo, to nima veze z zaviranjem v sili in fantomskim bremzanjem.